Digidexo.com

Forholdet mellom Magnesium Stearate & stearinsyre

Forholdet mellom Magnesium Stearate & stearinsyre


Magnesiumstearat er i hovedsak en kombinasjon av mineralet magnesium og stearinsyre. Begge er stoffer som finnes i naturen. Stearinsyre er en mettet fettsyre som finnes i mange matvarer, såsom kjøtt og meieriprodukter. Magnesium, et vesentlig element for god helse, er funnet i bein og celler av vev og organer i menneskekroppen.

Magnesium

Magnesium er et vesentlig element for riktig funksjon av menneskekroppen. Ifølge Office of Dietary Supplement, National Institutes of Health, er magnesium viktig for mer enn 300 biokjemiske reaksjoner. Grønne grønnsaker som spinat er en utmerket kilde til magnesium, som er bønner, erter og nøtter. Magnesium kan kombineres med andre stoffer, slik som stearinsyre.

Stearinsyre

Stearinsyre er en mettet fett som finnes i mange animalske produkter som kjøtt. En plante produkt som inneholder stearinsyre er sjokolade. Når stearinsyren er forbrukt, det meste av det omdannes til oljesyre, som er en enumettet fett. Dette er viktig siden mettet fett har vist seg å øke kolesterolnivået. Ifølge American Heart Association, til tross for det faktum at stearinsyren er en mettet fett, studier har antydet at den har liten virkning på blodkolesterolnivåer.

Kombinasjon

Magnesiumstearat er et hvitt pulver med smørende egenskaper. Ifølge New World Encyclopedia, er det brukt av stoffet industrien til å ta tabletter. Dens formål er å holde tablettene fra stikker til utstyret under tablett produksjon.

Funksjoner

Magnesiumstearat bærer liten forhold til stearinsyre, selv om den inneholder stearinsyre. Ved å kombinere stearinsyre med magnesium produserer en substans i motsetning til stearinsyre som finnes i kjøtt og sjokolade.

Bruksområder

Stearinsyre er brukt i fremstillingen av lotions; den tykner dem. Den lotion vil ha en tykk, krem ​​tekstur når stearinsyre anvendes, normalt fra 3 til 5 prosent. Denne egenskapen av stearinsyre, når den kombineres med magnesium, gir magnesiumstearat dens evne til å smøre.