Digidexo.com

Rolfing Behandling for Isjias

Rolfing Behandling for Isjias


Den Rolfing teknikken av strukturell integrasjon har eksistert i mer enn 50 år. Grunnlegger Ida P. Rolfing utviklet dype vev karosseri teknikk som et middel til restrukturering av kroppens bindevev for smertelindring og boosting av energi. Blant de forhold som Rolfing utgir seg for å lette eller eliminere er carpal tunnel syndrom; anspent eller smertefull rygg, skulder og nakke; hodepine; tennisalbue; kne og fotproblemer; skoliose og isjias, melder HoustonRolfer.com.

Betydning

Dr. Rolf, ble kroppen arrangert som en sammenhengende nett av vev, mens andre karosseri fagfolk så menneskelig form som et konglomerat av enkeltdeler. Dette binde web, som visualiseres ved Dr. Rolf, både støtter og går gjennom organer, muskler, nerver og bein. Teknikken med Rolfing, med sitt fokus på bindevev, tjener til å frigjøre og balansere kroppen. Forbedret holdning og fleksibilitet er viktige resultater.

Isjias

Isjias er smertene som resultatene fra en øm isjiasnerven. Dette nerve, den lengste i menneskekroppen, går fra ryggmargen, gjennom setet og ned ryggen av bena. Isjias kan bli følt smerte fra den nedre tilbake ned gjennom baksiden av begge ben. Smerten av isjias har ofte sin årsak i en herniated disk. Diskens utvekst kan knipe nerve, forårsaker smerte langs nerve fiber.

Rolfing og Isjias

Rolfing fagpersoner, inkludert utøvere på Rolf Institute og HoustonRolfer.com, gi mye tiltro til teknikken evne til å lindre smerten av isjias og andre plager. Rolfing manipulerer bindevev via myofascial karosseri (massasje). Den Rolfer utfører teknikken ved hjelp av fingre, hender og albuer. Det er ingen oljer brukes i prosessen; det er gjennomført på tørr hud.

Betraktninger

Rolf Institute viser at Rolfing er ulikt noe annet massasje teknikk. Kroppen er laget for å justere og balansere langs en persons tyngdepunkt. Den resulterende følelse etter en Rolfing sesjon sies å være et utbrudd av energi og følelse av kropp-sinn-ånd integrasjon.

Grunnleggende 10-serien

Basic 10-serien er protokollen som Rolfing er brukt av mange utøvere av teknikken. Serien handler om å fokusere på et bestemt område av kroppen, og starter med lungene og puste, og deretter gå videre til den neste. Ingen del av legemet er igjen umanipulerte. Det er ansett som en helhetlig og elegant måter for å nå alle eventuelle problemområder i kroppen, inkludert isjias. Ifølge MayoClinic.com, har studier vist at massasje kan bidra til å lindre den type smerter i korsryggen som isjias kan forårsake.