Digidexo.com

Hvordan virker den menneskelige hånd arbeid?

Definisjon

For å bli betraktet som en "hånd", det må være fingre og en tommel som å gripe gjenstander. Fingrene og tommelen skal kaste over håndflaten. Mange dyr har "labber", men med mindre de har en motsatt tommelen den ikke utgjør en hånd.

Mennesker har to hender. Noen medlemmer av ape familien er tenkt å ha fire som føttene har en tommelfinger-lignende tå som tillater dem å fange og holde på grener, mat og mer. Primater er de eneste pattedyr som har hender.

Anatomy

Hånden består av en palme med fire, sammenleggbare fingre og en motstander tommel. Hver finger har tre bein med ledd som tillater bøying. Tommelen har to bein med to ledd. Muskler og sener er festet til de 27 bein.

Fingrene består av pekefingeren, pekefingeren, langfingeren, ringfingeren, og lillefingeren. Tommelen er på den motsatte side av lillefingeren. Den hånd er festet til armen gjennom håndleddet.

Slik fungerer det

Hånden styres av hjernen. Den høyre hånd styres av venstre hemisfære av hjernen og den venstre hånd styres av høyre hemisfære. Hjernen sender signaler til hånden, forteller den hva den ønsker at den skal gjøre.

To muskelgrupper ta at meldingen og oppnå bevegelse i hånden. Musklene rundt øyet strekker seg fra underarmen i form av flexors og extensors. Indre musklene er plassert inne i hånden.

Extensors rett fingrene ut. Flexors lar fingrene til å bøye og forstå. Tommelen har to flexors som hjelper med å holde på objekter.

Hjernen signaliserer musklene i armen, håndledd og hånden til å samarbeide ved hjelp av ytre og indre musklene til å bevege hånden. Med sin imponerende antall bein og ledd, kan hånden brukes som et verktøy, eller et middel for kommunikasjon.

Hånden er en av de mest sofistikerte aspekter av menneskekroppen. Med det kan vi betjene verktøy, artikulere ideer, eller utføre delikate oppgaver, for eksempel kirurgi eller håndarbeid. Kombinasjonen av muskler, sener og bein og deres direkte kommunikasjon med hjernen tillatt mennesker å utvikle.