Digidexo.com

Hvordan Test Body Fat hjemme

Profesjonelle kroppsbyggere vanligvis må ha en fettprosent på 5% eller lavere for å konkurrere. Selv om bodybuilding kan øke bevisstheten om viktigheten av å opprettholde lavt kroppsfett, er kroppsfett et komplisert problem. En fettprosent på 25% er ikke nødvendigvis usunt, avhengig av din alder og kjønn. For kvinner mellom 20 og 40, er 19% til 26% kroppsfett anses god til utmerket. For menn i samme alder, er 10% til 20% kroppsfett anses god til utmerket.

Hvordan Test Body Fat hjemme

Naviger til en nettside som har en kroppsfett kalkulator. Tre nettsteder som tilbyr disse kalkulatorer er Health Central, helsetilstand og Diet & Fitness Today.

Begynn en av de hjem kroppsfett tester ved å skrive inn eller velge kjønn. Noen nettsteder vil også ha du oppgir din alder og nåværende kroppsvekt.

Mål midje og hofter i inches ved hjelp av målebånd. Ved måling av midjen din, stå oppreist i en komfortabel posisjon og måle omkretsen på navlen din. Ved måling av hoftene, holde føttene ca 4 inches fra hverandre og måle den bredeste delen av hoftene.

Mål underarm og håndledd hvis spurt. Mål omkretsen av underarmen ved knuger din knyttneve og innpakning tape rundt den bredeste delen mellom håndleddet og albuen. Angi verdien i den aktuelle boksen. Mål omkretsen av håndleddet like under bunnen av hånden din.

Mål omkretsen av halsen hvis du blir bedt om å gjøre det ved å plassere målebåndet rundt halsen på sitt smaleste punkt.

Skriv inn alle disse verdiene i de aktuelle boksene, og klikk på kalkulatoren for å se resultatene.