Digidexo.com

Hvordan holde orden på mat hjemme

Hvordan holde orden på mat hjemme


Beslutningen om å gå ned i vekt er ofte veldig skremmende og kommer med mye ansvar, inkludert å gjøre det til gym, få nok søvn og holde styr på maten du har hjemme. Fordi spise riktig er så viktig til vekttap, holde styr på maten du spiser, samt maten du kjøper til eget hjem, er avgjørende.

Hvordan holde orden på mat hjemme

Kjøp matvarer som samsvarer med din nye sunne livsstil rutine og sortere dem i porsjoner så snart du kommer hjem. Mange mennesker opp i vekt fordi de spiser for mye av visse typer mat. Klipp opp frukt og grønnsaker og plassere dem i plastposer som du kan hente på vei ut døren. Separate chips og salte snacks i plastposer med en gang slik at du ikke blir fristet til å konsumere hele boksen.

Forskning den ernæringsmessige informasjon om hver av de matvarer som du har tenkt å ha i hjemmet ditt. Snakk med legen din eller kostholdsekspert om eventuelle ressurser som de kan være i stand til å dele med deg. Du kan også se på emballasjen av mange matvarer for å finne ut hvor mange kalorier er i produktet. Hold forskning hendig slik at du kan bruke det i fremtiden.

skaffe et kjøkken skala fra din lokale supermarked. Noen matvarer inneholder ikke ernæringsmessige informasjon, som noen frukter, grønnsaker og kjøttprodukter. Andre matvarer måle en servering størrelse i gram eller unser, så det vil være nyttig å kunne måle ut de delene av maten med en kjøkkenvekt i ditt eget hjem.

Spill ditt daglige kaloriinntak med en mat tracker eller matdagbok. Du kan bruke ulike mat sporing av produkter på Internett, samt lage din egen mat tracker i et Microsoft Excel-dokument. Hvis du ikke har en personlig datamaskin i hjemmet ditt, kan du også bruke en notatbok og en penn for å spore matvarer som du spiser den dagen. Ikke glem å skrive alt ned, selv drinker.

Vær oppmerksom på når det er på tide å hamstre på flere av dine favoritt sunn mat. Folk er ofte mest fristet til å spise usunn mat eller mister oversikten over deres kaloriinntak når de ikke har mat å spise i hjemmet. Sørg for at du unngå fristelsen ved å holde lager opp på matvarer som du spiser oftest.