Digidexo.com

Kan et hjerte Blokkering bli reversert?

Når arteriene som fører til hjertet blir tilstoppet, er det viktigste muskler i kroppen fratatt avgjørende oksygen og blod. Et hjerte blokkering kan reverseres gjennom enkle endringer og mer komplekse medisinske prosedyrer.

Identifikasjon

Hjerte blokkering refererer vanligvis til koronarsykdom (CAD), en tilstand der blodtilførselen til hjertet blir begrenset på grunn av arterier som er tilstoppet med en opphopning av fett som kalles plakk.

Betraktninger

Denne tilstanden er kjent som aterosklerose. Kan et hjerte blokkering bli reversert? Ja, hvis individet er dedikert til å utvikle en sunnere livsstil og kosthold, å benytte medikamenter, og, om nødvendig, gjennomgår medisinske prosedyrer.

Forebygging / løsning

Redusere forbruket av fett, kolesterol og natrium er viktig for å snu tilstoppede arterier, som er en økning i trening og røykeslutt. For noen pasienter kan gjøre slike endringer i livsstil være den eneste nødvendige behandlingen.

Resepter

Medisiner for å hjelpe reversere CAD fokus på statiner for å senke kolesterolet, antikoagulanter og blodfortynnende for å bistå med blodstrømmen, og resepter for vedlikehold av sunt blodtrykk.

Kirurgi

Angioplastikk, stenting, og bypass kirurgi er operasjoner for å reversere CAD. "Disse prosedyrene øke blodtilførselen til hjertet ditt, men de er ikke en kur for koronarsykdom," sier Cleveland Clinic. "Du vil fortsatt trenger å fokusere på å redusere risikofaktorer for å hindre eller redusere fremtidig sykdom."