Digidexo.com

Hvordan ta vitamin B6 for å senke kolesterolet

Vitamin B6 er et essensielt næringsstoff og bør forbrukes på daglig basis. Ifølge Office of Kosttilskudd, de fleste voksne ikke får den anbefalte daglige dosen av B6. Selv om ingen studier har vist at B6 er i stand til å senke kolesterolet, har en B6-mangel vist seg å føre til høyt kolesterol. Når du fikse mangel, du også senke kolesterolet. Men, slik at kostholdet er høy i vitamin B6 vil ikke bare bidra til å senke kolesterolet; Det har også vært kjent for å bidra til i nærheten av 100 andre tilstander som depresjon og nyrestein.

Hvordan ta vitamin B6 for å senke kolesterolet

•  Spis mat som er høyere i B6. Mat med høyt protein som roastbiff, cottage cheese, laks, kveite, nøtter, bønner, hvetespirer, brun ris og erter er også høy i vitamin B6. Vitamin B6 kan også bli funnet i noen frukter og grønnsaker som bananer, gulrøtter, avokado, poteter, rosenkål, honningmelon, og tomater.

Legg et supplement som inneholder B6 til din daglige rutine. RDA dose for B6 er 1,3 mg for voksne. Men noen tyder på at i det minste to ganger den mengde bør tas daglig for å maksimere fordelene.

Kombiner B6 inntaket med en økning på folat (folsyre). Studier viser at vitaminene jobber sammen for å beskytte hjertet og redusere koronar hjertesykdom, ifølge Journal of American Medical Association.

Overvåk dosen din for å sikre at du ikke ta over maksimal anbefalt daglig inntak av vitamin B6 for voksne, som er 100 milligram.

Legg til et supplement til kosthold hvis du har noen lidelser som ofte forårsaker B6 mangler som hypertyreose, malabsorpsjon syndromer, hjertesvikt (CHF), Down syndrom, uremi, alkoholisme, skrumplever eller tar visse medisiner. Eksempel på legemidler som er kjent for å forårsake B6 mangler inkluderer Cycloserine, Ethionarnide, Furfural, hydralazin, Isoniazid, penicillamin, Pyrazinamide, Teofyllin, og Thiosemicarbizones.

Hint

  • Rådfør deg med legen din om kosthold og kolesterol. Gjør aldri noen endringer i kostholdet ditt eller forsøke å behandle en potensielt dødelig sykdom på egen hånd.