Digidexo.com

Fordelene av betablokker i behandling av høyt blodtrykk

Betablokkere har vært spioneringen som en av de viktigste farmasøytiske bidrag til å redusere høyt blodtrykk. Blodtrykket er uttrykt med to mål: det systoliske trykket som måler trykket når hjertet slår, og det diastoliske trykket som måler blodtrykket når hjertet er avslappet. Høyt blodtrykk er definert som et systolisk trykk som er større enn 140 eller et diastolisk trykk som er større enn 90. Normal blodtrykket er lavere enn 120 systolisk eller lavere enn 80 diastolisk.

Hvordan betablokkere Work

Betablokkere samhandle med beta-adrenerge reseptorer --- en type protein i kroppen. Når stimulert, disse reseptorene produsere adrenalin. Adrenalin gjør at hjertet slår fortere, noe som øker blodtrykket. Betablokkere "block" disse reseptorene fra å produsere adrenalin slik at hjertet ikke jobbe så hardt. Dette fører til lavere blodtrykk.

Forbedre Blood Flow

En annen fordel med betablokkere har i bekjempelsen av høyt blodtrykk er at disse stoffene også utvanne kroppens arterier, hjelpe blodstrøm gjennom kroppen. Når blodet strømmer lett gjennom kroppen, hjertet slår normalt og blodtrykket senkes.

Strategier for å ta andre Dose

Mange resepter for betablokkere krever pasienten til å ta en halv dose om morgenen og en halv dose på kvelden. Hvis du er groggy i morgen, kjøpe en pille kutter og kutter betablokker piller i halve natten før. Du kan også være lurt å kutte en uke igjen av dosen på en gang slik at du ikke trenger å bekymre deg om det hver dag.
Tildele en tid til å ta medisinen. Hvis du ta det meste av medisiner i morgen, kan det noen ganger være vanskelig å huske når du skal ta den andre halvparten av betablokker i kveld. Lag en tid rundt en hendelse du gjør hver natt, for eksempel etter et måltid eller før gå i dvale. Hjertespesialisten kan ha spesifikke instruksjoner om når du skal ta den andre dosen. For eksempel kan han ikke ønsker å ta den andre dosen når du går i dvale fordi det kan være for nær når du våkner. Eller han kanskje ikke vil at du skal ta medisinen rundt et måltid fordi det ikke kan bli absorbert ordentlig på full mage.

En samlet hjertet sunt Strategi

Betablokkere har mange fordeler for å redusere høyt blodtrykk, og kombinert med et hjerte sunn livsstil (som regelmessig mosjon og ansvarlig spise) disse medikamentene kan spille en avgjørende rolle i å unngå hypertensjon.