Digidexo.com

Urter for korsryggen spondylose

Korsrygg spondylose er en form for slitasjegikt som påvirker ryggvirvlene i korsryggen, eller korsryggen, og de relaterte vev. Sykdommen er degenerative og som sykdommen utvikler det plasserer stort trykk på nerverøtter i ryggmargen, forårsaker smerte eller lammelser i hender og føtter. De vanligste behandlingene er vanlige doser av ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller paracetamol. Imidlertid kan urtemedisiner fungere like bra for å lindre smerter og betennelser.

Djevelens Claw

Dette native sørafrikanske planten inneholder et kjemisk stoff som kalles harpagoside. Når svelget, disse glykosider arbeide innenfor kroppen som kraftige anti-inflammatorisk agenter som også redusere smerter forbundet med leddgikt forhold. Funnet i helsekostbutikker og i vitamin delen av store supermarkeder, er den anbefalte dosen for behandling av lumbal spondylose 1000 mg to ganger daglig.

Ingefær

Mindre eksotisk og rimeligere enn djevelens klo, kan vanlig ingefær også bidra til å lindre leddgikt smerte forårsaket av betennelse. Ifølge nyere forskning utført i Sør-Afrika, kan ingefær brukes til effektivt å behandle mange former av artritt, inkludert spondylose, uten risiko for bivirkninger. Lett tilgjengelig i de produserer avdelinger av din lokale matbutikk, 1 ts. revet ingefær kan plasseres i varmt vann og lov til bratt og søtet med honning for en hyggelig smaker te. Det te kan nytes hele dagen for varig lettelse. I tillegg kan skiver av kandisert ingefær inntas som en velsmakende snack minst tre ganger om dagen.

Willow Bark

Barken av den hvite piletre inneholder salicin, forløperen for dagens acetylsalisylsyre, som er den aktive ingrediensen i aspirin. Willow bark kan anvendes for å lindre smerte og betennelse og virker spesielt anvendelige ved behandling av ulike typer, slik som osteoartritt spondylose. I tillegg betyr det ikke irritere magen som aspirin gjør. Bivirkninger er uvanlig med willow bark, men det ligner i form og funksjon til aspirin og derfor bærer de samme advarslene: ikke gi det til barn under 12 år, og ikke bruk den hvis du har astma eller er gravid. Også, ikke kombinere willow bark med blodfortynnende medisiner som Coumadin eller aspirin. Tilgjengelig i helsekostbutikker, er willow bark generelt tatt som te. Hvis du vil trekke den maksimale mengden av salicin, suge bark i minst åtte timer før bruk.