Digidexo.com

Slik Doner Plasma i Champaign, Illinois

Champaign er en av søster byer som er hjem til University of Illinois Urbana-Champaign. Denne skolen i sentrale Illinois har en lavere befolkning på mer enn 30.000 studenter. En måte å tjene litt ekstra penger er å donere plasma. Talecris Plasma Resources i Champaign er en plasma donasjon senter betjener UIUC og andre beboere i hovedstadsområdet.

Bruksanvisning

omtale kvalifikasjonskrav for å donere plasma. Du må være mellom 18 og 65 år gammel og være en amerikansk statsborger med en Social Security-kort eller har en innvandring omsorg utstedt av INS. Du må også veie minst 110 pounds.

Hydrate selv. Ikke drikk alkohol innen 24 timer etter å donere. Også før donerer, sørg for å drikke rikelig med ikke-koffeinholdige væsker; vann anbefales.

Å spise et godt måltid innen to timer før donere anbefales å holde styrken opp. Prøv å sikre at maten du spiser er ikke fettstoffer; holde måltidet sunt.

Relax. Ikke gjør noe anstrengende trening før du donere plasma.

Send til en fysisk. Hvis du er ny til donor prosessen, vil Talecris utføre en fysisk å sjekke din vekt, blodtrykk, puls og temperatur. Det medisinske personalet vil også sjekke ditt hjerte, lunger, reflekser, samt din øyne, ører, nese og svelg. All informasjon vil bli behandlet konfidensielt.

Gi din plasma. La det medisinske personalet å ta deg gjennom bevegelser for å donere plasma. Beløpet du kan gi er basert på hvor mye du veier, og prosessen kan ta en til to timer.

Tips og advarsler

  • Du kan donere plasma igjen etter ca 48 timer, men ikke mer enn to ganger i sju dager. Når du har donert plasma, vil Talecris kompensere deg for din tid.