Digidexo.com

Hvordan å komme forbi Readings på One Touch Ultra 2

Hvordan å komme forbi Readings på One Touch Ultra 2


Diabetes mellitus, eller diabetes, er en gruppe av metabolske sykdommer som kjennetegnes av høye nivåer av glukose i blodet. Ifølge MedicineNet.com, er hjem blodsukkerprøver en viktig del av å kontrollere diabetes. Diabetes er en kronisk tilstand, og dersom det ikke styres, kan føre til blindhet, nyresvikt eller død. The One Touch Ultra 2 er en blodsukkermåler som brukes for å kontrollere blodsukkeret ditt hjemme. Legen din kan be om siste avlesninger, så det er viktig å vite hvordan du får tilgang eldre opptak på One Touch Ultra 2 glukosemåler.

Hvordan å komme forbi Readings på One Touch Ultra 2

Trykk på "OK" og hold knappen nede i 5 sekunder, eller til skjermen lyser opp for å indikere at glukose apparatet er slått på. Trykk "OK" igjen og slipp raskt på knappen for å gå til hovedmenyen. Ikke hold knappen ned denne gangen eller glukose meter vil slå seg av.

•  Vurder valgene på hovedmenyen. Velg "Last Result" for å vise din siste blodsukker lesing, "alle resultater" for å vise opptil fem hundre av de nyeste resultater, og "Resultat Gjennomsnittlig" for å velge en av tre typer resultatgjennomsnitt. Leger og diabetesspesialister ber ofte om resultater som er registrert i løpet av de siste tolv uker for å foreta nødvendige endringer i insulin injeksjon tidsplan og medisindoser.

Trykk på opp eller ned piltastene for å merke den innspilte resultatet stilen du ønsker, og trykk på "OK" for å bekrefte valget. Tidligere målinger vil bli vist i henhold til stilen valg du gjør. Trykk opp og ned piltastene for å bla gjennom tidligere målinger, og bemerker at ved å trykke pil ned, vil eldre resultater skal vises, og trykke på pil opp-tasten vil vise nyere målinger.

Trykk på pil opp eller pil ned for å finne og markere "Main Menu" valg nederst i det siste målingene listen. Trykk "OK" for å bekrefte at du ønsker å gå tilbake til hovedmenyen. Etter at hovedmenyen vises, trykker og holder du nede "OK" i 5 sekunder for å slå din glukose apparatet.

Vurder å bruke apparatet med One Touch loggbok å registrere dine blodsukkermålinger, og hjelpe deg å oppdage mønstre av uregelmessige blodsukkeret på grunn av endringer i kostholdet og fysisk aktivitet. Ifølge One Touch nettside, gjør den frie One Touch loggbok deg overføre informasjon fra One Touch Ultra 2 meter inn i en organisert, bærbart format du kan dele med legen din. The One Touch Ultra 2 glukosemåler er et kraftig verktøy for overvåking av blodsukker og rapportering av resultater til diabetiker teamet som har ansvar for din tilstand.

Hint

  • Sørg for å kode glukosemåler før du bruker den første gang, og hver gang du starter en ny beholder med strips.
  • The One Touch Ultra 2 har minne til å lagre bare fem hundre målinger om gangen. Eldre resultatene vil bli slettet for å gjøre plass til nye lesninger.