Digidexo.com

Artemisia Dracunculus og Katarakt

Artemisia Dracunculus og Katarakt


Artemisia dracunculus har flere felles navn, for eksempel estragon, dragonwort og silkeaktig malurt. Ekstrakter fra denne planten har potensial til å hemme utviklingen av katarakt hos diabetikere.

Katarakt hos diabetikere

Diabetes resulterer i overskudd av blodsukker, kalt en tilstand hyperglykemi. Hyperglykemi ber et enzym kalt aldosereduktase å handle på en enkel sukker som kalles glukose og konvertere den til en annen enkel sukker kalt sorbitol. Siden linsen i øyet er et av nettstedene hvor aldosereduktase gjør sitt arbeid, bygger sorbitol opp i linsen og trekker en overskytende beløp av vann i vev av objektivet, slik at grå stær utvikler, ifølge Annals of Clinical Laboratory Science.

Den Enzyme hemmet

Ingredienser utvunnet fra Artemisia dracunculus delvis hindre aldosereduktase fra å konvertere glukose til sorbitol. Det er en 40 prosent reduksjon i enzymatisk aktivitet, i henhold til Phytochemistry. Dette forsinker utviklingen av katarakt i diabetikere.

Blood Sugar Redusert

Artemisia dracunculus bidrar også til lavere blodsukkernivået hos diabetikere. Det stimulerer aktiviteten av GLP-1 (glukagon-lignende peptid-1), et hormon som fremmer utskillelsen av insulin, og forsinker PTP-IB (protein tyrosin fosfatase 1B), et enzym som hindrer mottak av insulin i cellene. Dette forsinker indirekte utvikling av grå stær.