Digidexo.com

Øvelser for Degenerative Disk Disease i korsryggen

Disc degenerasjon er uunngåelig som du alder, men dette betyr ikke at du vil ha ryggsmerter, får stadig verre, eller bli sittende fast med uhelbredelige symptomer. Denne "sykdom" er faktisk en forutsetning i henhold til Dr. Ullrich Jr. fra Spine-Health.com. Og platen degenerasjon av korsryggen betyr korsryggen av ryggraden (fem ryggvirvler) blir berørt. Om dette vilkåret vil føre til smerte eller andre symptomer for deg, avhenger av mange faktorer. Det er definitivt øvelser som kan være effektive for å redusere eller forebygge symptomene.

Rehabiliterende øvelser

Hvis du har smerter eller stivhet fra degenerative plate sykdom i nedre del av ryggen, ønsker du å gjøre øvelser som minimerer smerte, forsiktig strekke og bygger styrke trygt. En bekken tilt er anbefalt av forfatterne av alles Sports Medicine. Dessuten kan curl ups (ikke fulle sit ups) styrke magemuskler samtidig beskytte lav rygg regionen. Legg deg ned på ryggen og krølle knærne opp til brystet for å strekke og massere lav rygg. Ligge på ryggen på gulvet med bena opp mot en vegg er veldig restorative hvis du kan tolerere stillingen.

Abdominal Styrking

Å ha sterke magemuskler er en av de beste måtene å beskytte mot ryggsmerter og belastning. Yoga og Pilates er gode disipliner for å styrke disse områdene. Øvelser som planken curl-ups, sideliggende ben heiser og flere kan trene kjernemuskulaturen til å engasjere seg for å beskytte ryggen under hver dag aktiviteter. Bruke riktig form i alle mage øvelser er avgjørende for å unngå å belaste ryggen.

Tilbake Styrking

For å styrke ryggen, må du være i stand til å utføre tilbake øvelser i et smertefritt område. Gradvis vil du være i stand til å utvikle seg til mer vanskelige versjoner av disse øvelsene. Igjen Yoga og Pilates er stor for å bygge kjernemuskulaturen. Øvelser som Superman, reverse curl-ups, oppadvendt hunden og spesifikke øvelser med frivekter er foreslått.

Inversjon Øvelser

Vurdere å prøve inversjon øvelser. Disse kan gjøres ved hjelp av utstyr som inversjon bord, stoler og svinger. Å være opp ned er ment å øke avstanden mellom skivene, redusere nerve press, fremme blodstrøm, korrekte ryggraden forskyvning og fremme muskelavslapning i henhold til Teeter Hang Ups. Unngå gravitasjonsstøvler for inversjoner som disse kan vri ryggraden. Hvis du har hatt ryggoperasjon, er inversjon ikke anbefalt.