Digidexo.com

Hvordan å behandle alkoholavhengighet

Alkoholisme er et alvorlig problem som kan påvirke alle deler av livet ditt. Det kan true helsen din, dine relasjoner, hjemmet ditt liv og din karriere. Alkohol avhengighet kan være vanskelig å overvinne på egen hånd, og du trenger profesjonell hjelp, enten poliklinisk eller innleggelse kapasitet. Visse egenomsorg tiltak er også nødvendig å avslutte avhengighet.

Bruksanvisning

•  Oppsøk terapi. Snakke med helsepersonell kan hjelpe deg undersøke problemene som førte til drikking og hjelpe deg å finne måter å slutte. Du vil ha muligheten til å undersøke negative holdninger, vaner og atferd, og å erstatte dem med nye. Rådgiveren din kan også hjelpe deg med å skissere konkrete mål og behandlingsstrategier for å hjelpe deg å gi opp alkohol.

Snakk med legen din om medisiner for å hjelpe dempe suget eller føre til ubehagelige reaksjoner når du drikker. De omfatter Antabuse, ReVia, Campral og Vivitrol. Disse medikamentene kan ikke garantere at du vil slutte å drikke og er mest effektive som del av en behandlingsplan som innebærer rådgiving og støtte grupper, blant annet.

Vurder å bruke naturlige behandlinger for å komplettere din avhengighet behandling. University of Maryland Medical Center foreslår følgende behandlinger kan være nyttig for deg. Kudzu kan redusere cravings for alkohol. I tillegg homøopatiske midler ofte brukes til å hjelpe behandle alkohol avhengighet og abstinenssymptomer. Disse inkluderer arsenicum album, Nux vomica, Lachesis og Staphysagria. Homeopati er en svært individualisert system av medisin; hvis du er interessert i å bruke den, bør du møte med en profesjonell homeopat for maksimalt utbytte.

Prøv akupunktur; det kan bidra til å avlaste cravings og lindre bivirkninger av tilbaketrekking. Det er best brukt som en støttende tiltak og ikke som eneste middel for behandling.

Gå til Anonyme Alkoholikere eller annen støttegruppe hvor du er omgitt med folk som går gjennom det samme. Disse støttegrupper hjelpe deg til å føle mindre alene i din kamp, ​​og du kan få tips og råd fra andre utvinne alkoholikere om hvordan man skal håndtere dette problemet.

Finn måter å håndtere stress og andre negative følelser; de er farlige triggere som kan lede deg tilbake til alkohol. Trener jevnlig, og eksperimentere med yoga, meditasjon, positiv visualisering og alt annet som gjør at du føler deg bedre. Sett av tid til hobbyer og interesser.

Tenk innleggelse rehabiliteringstjenester som tilbyr mer krevende behandling hvis du finner poliklinisk behandling ineffektiv. Din lege eller annet helsepersonell er gode kilder til informasjon for en hensiktsmessig behandlingssenter.