Digidexo.com

Tegn og symptomer på nevrologiske lidelser

Nevrologiske lidelser er ikke begrenset til en type og en bestemt symptom. De er faktisk en gruppe av betingelser som fører til paralyse deler av kroppen på grunn av en skade eller svekkelse av det sentrale nervesystemet. Det finnes en rekke årsaker til nevrologiske forstyrrelser. Noen er forårsaket av fysisk skade, noen fysisk fra en ubalanse i kroppen, mens noen ikke ha noen kjent årsak i det hele tatt. Akkurat som hver nevrologisk lidelse er forskjellig, så også gjøre sine symptomer og behandlinger.

Parkinsons sykdom

Denne sykdommen har to forskjellige typer symptomer - primær og sekundær. Ikke alle som er diagnostisert med denne lidelsen vil oppleve hver symptom, heller ikke vil sykdommen fremgang i samme takt i hver person. Noen av de viktigste symptomene er langsomme frivillige bevegelser slik som å sitte, stå og gå, stivne i musklene, dårlig balanse og muskelskjelvinger som oppstår på steder som sine hender, føtter og munn. Sekundære symptomer inkluderer en treg respons når du blir spurt et spørsmål, svarer i en myk, hviske-lignende stemme, problemer med å svelge, siklende, hoste og kveles.

Kronisk utmattelsessyndrom

Dette nevrologisk lidelse er kjent av sine langvarige og ødeleggende tretthetsperioder. Andre symptomer inkluderer muskel og leddsmerter, problemer med hukommelse og konsentrasjon og tilbakevendende hodepine og sår hals. Symptomene kan vare i så lite som seks måneder eller kan forbli i mange år.

Epilepsi

Dette er en lidelse som påvirker normal aktivitet i hjernebølger og prosesser i kroppen Hjernen kontrollerer. Selv om det er en rekke anfallslidelser mennesker kan lider av symptomene for hver person vanligvis ikke variere mye. Men symptomene vil variere avhengig av hvilken type anfall lidelse hver person har. Noen av de vanligste symptomene er ufrivillige krampetrekninger eller rykninger i kroppen, stirret tomt for en periode av tid, tap av bevissthet, men ikke bevissthet, stivne i kroppen, plutselig kollapser, tap av tarm og / eller blærekontroll og tap av bevissthet .

Alzheimers sykdom

Denne sykdommen er en progressiv, permanent sykdom som forårsaker hjernecellene å svekkes. Symptomene vil variere avhengig av stadiet av sykdommen. I de tidlige stadiene, kan den lidende opplever en svak hukommelsestap, mister sin evne til å utøve sunn fornuft, samt å miste sin evne til å planlegge enkle hendelser eller utføre vanlige oppgaver. Etter hvert som sykdommen utvikler seg i de senere og slutten stadier, kan han oppleve fullstendig tap av hukommelse og mental funksjon, sammen med tap av bevegelse koordinering og anerkjennelse av kjente personer og steder.

Cerebral Parese

Dette er ikke en forstyrrelse, men en gruppe av lidelser som er forårsaket av en hjerneskade som oppstår under fosterutvikling, under fødselen eller kort tid etter fødselen. Det er kjent for å forårsake en forstyrrelse i finmotorikk. De vanligste symptomene er muskel spastisitet, kramper og lammelser.