Digidexo.com

Hvordan hjelpe hjerte brenne

Halsbrann er en tilstand som rammer et stort utvalg av individer, men det kan bli herdet til en viss grad. Ved å lage en serie med ganske enkle endringer i livsstil, kan man bidra til å hindre utbruddet av halsbrann og dens frekvens.

Hvordan hjelpe hjerte brenne

Forebygging

Unngå følgende stoffer som kan gjøre halsbrann verre: kaffe, alkohol, aspirin, ibuprofen, løk, fet mat som pizza, krydret mat, kullsyreholdige drikker, sitrus drinker og tomatprodukter. Unngå disse matvarene og medisiner vil bidra til å redusere sjansene for halsbrann oppstår.

•  Slutte å røyke. Det er allment anerkjent at røyking kan være en viktig årsak til halsbrann. Prøv å sakte redusere hyppigheten av din røyking inntil vane er eliminert.

•  Unngå overspising. Kontrollere de delene av måltider for å unngå overspising og lider av halsbrann. Overspising er en ledende årsak til forekomsten av halsbrann. Pass på å begrense mengdene av mat som har forårsaket din halsbrann i det siste.

Vent minst to timer etter et måltid før du ligger nede. Liggende ned for raskt etter et måltid kan tillate for magesyre å enklere krype inn i røret i spiserøret. Hvis du trenger å hvile, prøve å sove enten i en stol eller i en hevet posisjon på sengen.

Gå ned i vekt. Sjansene for å oppleve halsbrann nedgang når du er på en sunn vekt. Hvis du er overvektig, kontrollere deler og vie tid i løpet av uken for regelmessig mosjon. Ikke bare vil det redusere sjansene for halsbrann, men også vil gi deg mer energi i løpet av dagen.

Hint

  • Kontakt legen din hvis din halsbrann er vedvarende og alvorlig.