Digidexo.com

Hvordan kan jenter opp i vekt?

Jenter blir mer involvert i idrett og sportslige aktiviteter som kan bety at de må opp i vekt for å kvalifisere for enkelte vektklasser. Selv når den forannevnte ikke er tilfelle, kan piker ønsker bare å være i stand til å fylle ut klærne bedre gjennom små mengder av vektøkning. Som mange kvinner er generelt mer kjent med vekttap taktikk stedet for å legge pounds, få litt kunnskap om vektøkning for jenter spesielt kan være nødvendig.

Typer

Det er bare to store måter å få vekt og de er gjennom fett og muskler. Du kan si at du ikke bryr seg hva slags vekt du legger på så lenge du har noen, men å velge hvilken som er riktig for deg kan ha noen ekstra fordeler. Det er fordeler med å få fett vekt og muskel vekt for å vippe nålen på vekten.

Time Frame

Vektøkning bør iverksettes med en varig mentalitet. Langsom og jevn økning av kalorier i løpet av 7 til 10 dager vil hjelpe kroppen din tilpasse seg de ekstra næringsstoffer. Du bør øke kaloriinntaket til mellom 500 og 1000 flere kalorier daglig enn din nåværende gjennomsnittlige daglige kosthold for å begynne å legge vekt. Du bør få vekt sakte, ikke overgå mer enn 4 pounds en uke for å opprettholde god helse og å tillate huden din tid til å strekke samtidig minimere strekkmerker.

Practices

Spise fem på seks måltider om dagen, inkludert snacks mellom de tre hovedmåltider vil hjelpe deg å få fart på stoffskiftet. Dette vil bidra til å holde deg frisk og gi deg flere sjanser til å snike i den sårt trengte kalorier i kostholdet ditt. Å ha statister som sauser, glasurer, dressing, sirup og saus kan bidra til å legge til kalorier sømløst. Du kan også vurdere å ha melk, shakes, smoothies eller juice med dine måltider i stedet for vann.

Betraktninger

Gå til treningsstudio og løfte noen vekter vil bidra til å legge til noen muskel til kroppen din. Fordelene ved å legge skjeve muskel vekt til kroppen din er at muskelmasse bidrar til å forbrenne mer fett og er tyngre enn fett for å få formål. På den annen side, bør du også vurdere din kroppstype når du skal avgjøre hvilken type muskel gevinst du vil. Hvis du vet at du vil bulk opp som Incredible Hulk når du løfter vekter, så bør du vurdere å få sunt fett vekt. Sunt fett vekt kan oppnås ved å forbruke sunt fett som de som kommer fra melk, fisk og nøtter.

Advarsel

Sørg for at hvis du har tenkt på å få muskel vekt på at du spiser nok magre proteiner for å støtte deres sunn frisk, vekst og funksjon. Du må også sørge for at du får mellom sju til ni timers søvn hver kveld som en voksende jente. Å drikke 64 oz. av ikke-koffeinholdige væsker er fremdeles nødvendig for at riktig fuktighet. Du bør alltid konsultere lege før eventuell ny diett og treningsprogram.