Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i beinmuskulaturen

Hvordan å miste vekt i beinmuskulaturen


Selv om du ikke kan teknisk "miste" beinmuskulaturen, kan du gjøre bena lang og mager. Leggmusklene kan bli klumpete i låret og kalv områder gjennom regelmessig, kort avstand kjører og høy motstand øvelser som bruker tunge maskiner som fokuserer på bena eller kjører på en tredemølle med en bratt skråning. For å redusere muskelmassen i bena og å forbrenne fett, gjøre en rekke øvelser som forme og tone. Å se resultater innen tre til fire uker, øve de anbefalte øvelsene minst tre ganger i uken, og for å redusere muskelbyggende motstand øvelser så mye som mulig.

Hvordan å miste vekt i beinmuskulaturen

•  Praksis yoga, da dette vil hjelpe i forlengelsen av store muskler uten å miste styrke. Dette skjer gjennom en rekke strekninger. Se etter en regelmessig yoga klasse på et lokalt treningssenter. Lignende aktiviteter som også hjelpe i slanking av beinmuskulaturen inkluderer pilates og ballett.

innlemme regelmessig, kjører langdistanse inn en ukeplan. Kjør sakte for lang avstand for å oppnå slankere leggmusklene. Planlegg en rute for kjøringen langs flat mark og unngå å kjøre opp noen bratte bakker, da dette vil bygge større beinmuskulaturen. Kjør i minst 30 minutter minst tre ganger i uken.

Legg ved andre aktiviteter som vil hjelpe til med slanking av beinmuskulaturen som svømming og turgåing.

Unngå iført høye hæler. Når slitt regelmessig disse kan hjelpe i veksten av kalv muskler som de tvinger brukeren til å gå på ballene sine føtter, noe som fører til at kalvene til å jobbe hardere.

Bruk gym utstyr som en leg extension maskin og en beincurl maskin for lav motstand vekttrening. Mindre vekt å løfte og mer repetisjon vil hjelpe i reduksjon av muskelmasse i beina.