Digidexo.com

Food Diet for Acid Reflux

Også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD, kan acid reflux sykdom forekommer hos voksne og barn, og er preget av brenning eller ubehag når magesyre og galle sprute opp i spiserøret. Selv om det er reseptbelagte og over-the-counter medisiner som kan bidra til å lindre symptomene på acid reflux, bør du starte med et riktig kosthold for å avverge dette ubehagelig tilstand.

Diet Anbefalinger

Velg matvarer som ikke er irritanter til magen og spiserøret, inkludert lav-fett matvarer (fiber frokostblanding, eggehviter), magre proteiner (fisk, kylling bryst) og frisk frukt og grønnsaker (bakt potet, brokkoli, epler, kål, grønne bønner ). Disse alle bidra til å lukke den nedre esophageal sphincter å hindre galle fra å flytte opp i spiserøret og forårsaker smerte.
Forbedre din diett er mer enn bare å velge riktig mat: Det handler også om å endre måten du forberede dem. Magert kjøtt, kylling og fisk bør være bakt, grillet eller kokt i stedet for stekt, og bør du alltid fjerne huden, så dette er hvor mye av fettet er.
Matvarer som bør elimineres eller sterkt begrenset inkluderer bearbeidet og fettholdig kjøtt, kaker, kjeks, paier, smør og smult, drikker med koffein, alkohol, mynte, sjokolade, kaffe, melk og kullsyreholdige og sukkerholdige drikker.

Andre Diet Betraktninger

Det er mer viktig å spise mindre måltider når du har acid reflux. Overspising kan utløse halsbrann, siden spise mer mat forårsaker magen å produsere mer syre for fordøyelsen.
Spis siste måltid senest to timer før du går til sengs for å gi kroppen din nok tid til å fordøye maten. Sørg også for å sitte i oppreist stilling i minst 45 minutter etter et måltid og heve hodet 6 til 8 inches når du sover for å hindre magesyre fra snikende opp i spiserøret.

Når skal ringe legen

Du bør kontakte legen din hvis du har langvarig eller ekstrem halsbrann smerte som ikke lindres ved å spise sunt, eller å ta medisiner. Dette kan være tegn på en mer alvorlig tilstand, for eksempel en hiatal brokk (en tilstand der en del av magen faktisk stikker ut i brystet gjennom membranen).