Digidexo.com

Hjem rettsmidler for sure oppstøt og hals

Reseptbelagte legemidler og over-the-counter medisiner er ofte grunnlag for behandling av halsbrann og sure oppstøt. Men disse er ofte bare en kortsiktig løsning og føre til mer skade enn godt. Hele problemet med halsbrann og sure oppstøt, er at det er et overskudd av syre i magen. Dette kan behandles effektivt ved å følge den rette strategi hvor legemidler ikke engang involvert.

Betydning

Hyppig halsbrann kan føre til øsofagitt, som er en tilstand der spiserøret blir betent og til slutt blør. Halsbrann som oppstår regelmessig kan føre til sure oppstøt, hvor magesyre eller galle ryggen opp i spiserøret og kan føre til erosjon.

Funksjon

Hjem rettsmidler for acid reflux og halsbrann er brukt til å lindre smerter forbundet med halsbrann og reflux. De bidrar også til å kontrollere syre i kroppen.

Typer

Endring i kostholdet er en av de viktigste tingene som kan lindre symptomer på halsbrann og reflux. Eliminere visse matvarer som forårsaker halsbrann og legge visse matvarer som kan bidra til å avlaste det er de beste strategiene.

Eliminering

Det første trinnet i behandlingen av refluks er å eliminere noe som kan utløse den. Noen av disse tingene er koffein, sjokolade, stekt mat, brus, nikotin, alkohol og mynte.

Effekter

Unngå å ligge ned rett etter et måltid. Dette gjør at syre til å sikkerhetskopiere i magen og kan forverre halsbrann og reflux. Også vente tre til fire timer før du går til sengs etter siste måltid.

Betraktninger

Spis mye alkaliske matvarer. Dette vil bidra til å øke kroppens pH-nivåer, som kan nøytralisere syre. Noen gode valg er kålen, grønnkål, baby spinat, selleri, spirer, agurk, sitron og lime.

Expert Insight

Å være overvektig er også et problem. Ifølge Mayo Clinic, har overvekt legger vekt på mellomgulvet, forårsaker magesyre å sikkerhetskopiere i spiserøret.