Digidexo.com

Hvordan å rette vektøkning med Stomaphyx etter Gastric Bypass Surgery

Hvordan å rette vektøkning med Stomaphyx etter Gastric Bypass Surgery


Mange løs vekt gjennom Gastric Bypass kirurgi, bare for å finne det snikende tilbake på år senere. Den magen posen har strukket, slik at for mye mat inn i deres system. Hvis dette har skjedd med deg, det er en ny prosedyre som kan hjelpe deg å løse dette problemet. Det er en forholdsvis enkel løsning, og er ikke kirurgisk invasiv. Det kalles Stomaphyx. Finn ut om du er en kandidat for denne nye proceeder som fikser post gastric bypass kirurgi vektøkning.

Hvordan å rette vektøkning med Stomaphyx etter Gastric Bypass Surgery

•  Forstå hva prosedyren er. Den Stomaphyx Fremgangsmåten bruker et verktøy som er satt inn i magesekken, gjennom spiserøret. Det er ingen skjæring involvert. Den Stomaphyx instrumentet suger opp deler av magesekken, og deretter en liten pistol skyter en nål inn i den skape en fold. Det er akkurat som å ta i en kjole med folder. Kirurgen anvender vanligvis mellom 10 - 100 pinner for å skape foldene. Det er fortsatt risiko involvert, som med alle kirurgi, men de er langt mindre enn for gastric bypass.

forstå hvis det er riktig for deg. Stomaphyx er foreløpig bare tilgjengelig for pasienter som allerede har gjennomgått vellykket Gastric Bypass, eller i noen tilfeller, Lap Band kirurgi. Disse tålmodighet må ha mistet vekt i utgangspunktet, men opplever fornyet, ukontrollerbar vektøkning. Du må bli vurdert for å se om en strukket magen er kilden til problemet.

Sjekk med legen din. Dette er en veldig ny prosedyre, slik at ikke alle legene skal vite hvordan du gjør det, eller vet om det. Du kan bli henvist til en spesialist som kjenner prosedyren. Du mange må reise ut av nærområdet for å finne en lege som gjør dette.

Sjekk med din helseforsikring. Stomaphyx kan ikke bli dekket av planen din, eller du kan ha til å betale en av området lege på egen hånd. Hvis det kan bevises at dette er en medisinsk nødvendig prosedyre, kan du være i stand til å forhandle med ditt forsikringsselskap for å gi dekning for minst en del av kostnadene.