Digidexo.com

Hvordan Stopp Hemorrhages med naturlig rettsmidler

Hvordan Stopp Hemorrhages med naturlig rettsmidler


Blødning er tap av blod fra en hvilken som helst del av kroppen. I ytre blødninger oppstår store blødninger og er synlig; imidlertid interne blødninger som kan oppstå i nyrer, lever, mage eller tarm er bare tydelig gjennom tilstedeværelse av blod i urinen. Alle interne blødninger krever legehjelp, men både interne og eksterne blødninger kan dra nytte av tradisjonell medisin sammen med naturlig hjemme rettsmidler for å bremse blødning og redusere smerte.

Hvordan Stopp Hemorrhages med naturlig rettsmidler

Bruk kajennepepper å stoppe ytre blødninger og treg indre blødninger. For ekstern blødning, fyll såret med cayenne pepper. Pepper vil ikke vondt i det hele tatt, men vil bidra til å danne en skorpe, stoppe blødning. For intern blødning legge cayenne pepper til maten så mye du kan håndtere og når det er mulig å hjelpe treg blødning.

Ta en eller to kapsler av Yunnan Baiyao tre ganger om dagen for å bremse blødning etter operasjonen, fødsel eller i løpet av overdreven menstruasjonsblødning. Du kan også bryte åpne kapslene og bruke pulver til eksterne blødninger å stoppe blødning. Denne gamle kinesiske urten er en stor krise middel; imidlertid; du bør oppsøke lege så snart som mulig etter merke en blødning. Dette urtemedisin bør ikke brukes under graviditet.

Enkel indre blødninger, neseblod, tung menstruasjonsblødninger, blødende magesår og andre typer blødning med fosfor kosttilskudd. Fordi store mengder fosfor kan være skadelig, snakke med din naturlege eller lege om et supplement som passer dine behov. For å supplere fosfor naturlig, inneholde rikelig yoghurt, fisk, egg og nøtter i ditt vanlige kosthold.

Drikk mye frisk alfalfa juice, som kan gjøres enkelt i blender ved å legge friske urter til litt vann og blending. Alfalfa er brukt i mange hjem rettsmidler fordi det er naturlig rik på vitaminer og mineraler kroppen trenger for å styrke blodårene og hjelp i blodlevring. Drikking alfalfa juice daglig kan være et forebyggende tiltak for dem som lider av blødningsforstyrrelser og blødning.

Hint

  • Alltid snakke med din naturlege eller lege om bruk av hjemme rettsmidler for behandling av blødning eller blødningsforstyrrelser.