Digidexo.com

Over-the-Counter øredråper å redusere Ringing

Øresus er en tilstand som kalles tinnitus. Én av fem personer opplever tinnitus på ett eller annet tidspunkt, og årsakene til tilstanden variere. Mulige årsaker inkluderer aldersrelatert hørselstap, øre skade og sirkulasjonssystemet problemer. Metoder for avtagende øret ringing inkluderer maskering lyden samt bruke øret slippe produkter som kan kjøpes over disk.

Tinnitus Typer

Det er to forskjellige former for tinnitus. Den første formen kalles subjektive tinnitus. Med denne tilstanden, er du den eneste som kan høre ringing i øret. Hvis tilstanden ikke er forårsaket av hørselstap eller en skade, kan det være forårsaket av overdreven voks buildup i ørene. I så fall kan bruk av over-the-counter øredråper være nyttig i reduseres symptomene dine.

Den andre formen for tinnitus kalles objektiv tinnitus. Dette skjemaet kan bli hørt av deg, samt din lege når han undersøker øret. Mål tinnitus sannsynligvis er forårsaket av et problem med blodårene, et problem relatert til beinet i det indre øret eller muskulære forhold. Over-the-counter øredråper vil ikke lindre objektiv tinnitus, og du må følge anbefalingene fra legen din for å behandle tilstanden.

Andre Tinnitus Årsaker

Eksponering for høye lyder kan føre til utbruddet av øresus. Hvis støyen er ekstremt overdreven, kan det ringer i ørene være indikasjon på skade og / eller hørselstap. Denne typen tinnitus kan løse på egen hånd, eller det kan vise seg å være varig dersom skaden er alvorlig nok. Over-the-counter øredråper vil gjøre lite for å lindre tinnitus stammer fra høyt støyeksponering. Arvelige tilstander som otosclerosis, som er en herding av benet i det indre øret som resulterer i benabnormaliteter, kan noen ganger føre til tinnitus. Igjen, over-the-counter øredråper kan bidra til å redusere øret ringing hvis tinnitus er forverret av overdreven ørevoks, men det vil ikke avhjelpe den unormale bein tilstand.

Ørevoks Hindringer

Tinnitus noen ganger skjer når en overdreven mengde ørevoks bygger opp, akkumuleres og blokkerer det indre øret. Ved hjelp av over-the-counter øredråper kan bidra til å lindre problemer med dette årsaken til tinnitus og gjenopprette hørselen til det normale. Blant de mange over-the-counter øret slipp produkter du kan velge å redusere tinnitus er Debrox, RingStop og TinnaRex.

Debrox

Debrox utgivelser oksygen når dråpene er plassert på innsiden av ørene; dette genererer et skum når det kommer i kontakt med ørevoks og løsner ørevoks for fjerning. Du kan plassere fem til ti dråper Debrox i hvert øre for å la produktet rense ørene trygt. Etter 15 minutter kan du skylle produktet fra ørene med varmt vann. Produktet bør brukes to ganger om dagen for optimalt resultat.

RingStop

RingStop er et homøopatisk middel som inneholder Calcarea carbonica, carbo vegtabilis, CHININUM SULPHURICUM, cimicifuga racemose, cinchona officinalis, Coffea cruda, graphites, kali carbonicum, Lycopodium, Natrum Salicylicum og Salicylicum acidum samt andre ingredienser. Produktet brukes til å behandle støy sensitiviteter, tinnitus og øre lyder. Du må følge instruksjonene på pakken for å kunne bruke produktet riktig. Dette produktet anbefales ikke for kvinner som er gravide eller personer som tar Warfarin eller Coumadin.

TinnaRex

TinnaRex er en helt naturlig produkt som inneholder gingko biloba, rosmarin, Avena sativa og jernurt. Brukt riktig, minsker dette produktet øresus forbundet med tinnitus og forbedrer sirkulasjons prosesser som er ansvarlige for øret ringing. Å behandle kroniske øre ringing, bør du blande 10 til 15 dråper TinnaRex i en fjerdedel kopp vann eller juice tre ganger om dagen og spiser drikke. Akutte tilstander krever fem dråper blandet i en kvart kopp vann hvert 30. minutt. Du bør ikke ta mer enn 10 doser i en 12-timers periode. Kvinner som er gravide og personer som bruker warfarin eller antikoagulantia bør ikke bruke dette produktet.