Digidexo.com

Cell Mass og ernæring

Cell Mass og ernæring


Cell Mass er en kreatin-basert sportsbil supplement skapt av BSN som fungerer som en post-workout og nighttime gjenopprettingsagent. Cell Mass er klinisk utformet for å øke muskel utvinning, kraft og utholdenhet. Cell Mass vant Bodybuilding.com er "Kreatin Product of the Year" hvert år fra 2005 til 2009.

Fordeler

Ifølge Cell Mass nettsiden, fremmer supplement styrke, utholdenhet, gjenvinning og muskelutvikling, hjelper hjelpemiddel i total løftekapasitet og øker utholdenhet tid, fremmer gjenvinning og energien i ATP, hjelpemidler kreatin absorpsjon, bidrar i proteinsyntesen, beskytter mot protein skader fra intens trening, opprettholde blodsukkernivået, og fremmer elektrolyttbalansen i kroppen.

Ingredienser

Cell Mass inneholder "AVPT," BSN proprietære blanding av ingredienser designet for å hjelpe hjelpemiddel kreatin transport, noe som fører raskere muskelrestitusjon. AVPT inneholder natrium kreatinfosfat, en kreatinfosfat blanding som forbedrer vannløseligheten, kreatin-etylester-beta-alanin, BSN er kreatin blanding som bidrar til å øke vann og lipid fett av kreatin, creatinol-o-fosfat, som øker oksygentilgang i blodet , og kreatin AAB, noe som øker kreatin absorpsjon.

Cellemasse også inneholder glutamin, en anti-katabolsk aminosyre, cacium fosfat og natriumfosfat.

Næringsinnhold

En scoop av cellemasse, som er lik 16 gram, inneholder 30 kalorier, 7 gram totale karbohydrater, og null gram sukker. En kule cellemasse inneholder også 250 mg av både natrium og kalsium, 430 mg fosfor og 140 mg kalium. Cell Mass er søtet med kunstig sukker sukralose, som er mer kjent som "Splenda."

Anbefalt bruk

Cell Mass anbefales for friske mennesker som er 18 år og eldre. På begge treningsdager og ikke-treningsdager, ta to porsjoner Cell Mass. Bland 1 scoop av Cell Mass med 4-6 gram av kaldt vann før og etter en treningsøkt på treningsdager. På ikke-treningsdager, konsumerer en scoop når du våkner opp og ett scoop på ettermiddagen av kvelden.

Helse og Kosthold

Cell Mass er ment å brukes av friske personer som følger en sunn spising og trening. For å maksimere fordelene med Cell Mass, drikke 120 oz. vann hver dag og spise mat med høyt protein og hele korn karbohydrater. Spis rikelig med frukt, grønnsaker og enumettet og flerumettet fett også.