Digidexo.com

Bragg Diet

Bragg Diet


Paul Bragg var en fysioterapeut og ernæringsfysiolog som trodde på den helbredende kraften i trening, fersk mat, faste og trening. Bragg-dietten ble utviklet fordi forfatteren følte at all fysisk sykdom var et resultat av akkumulerte giftstoffer og avfall bygget opp over år med å spise usunn mat. Jack LaLanne, nå i sitt nittitallet, følger også en fersk mat diett selv om han spiser rutinemessig fisk også.

Organic Foods

Økologisk mat, som for eksempel rå hage salater, grønnsaker, frukt, spirer, frø, nøtter, hele korn brød og pasta, korn og bønner utgjør 60-70 prosent av Bragg kosthold. Ingen kolesterol, salt, fett, raffinert eller bearbeidet mat er tillatt. Bragg følte frokost var en "energi stjele" måltid og foreslo enten hoppe over det eller bare å spise frisk frukt eller grovbrød. The Bragg kosthold inneholder en tonic av eple cider eddik og honning hver morgen.

Fasting

Bragg orde faste på hver mandag og de tre første dagene av hver måned. Det eneste som tillates under faster er vann, som må være ren uten tilsetningsstoffer.

Excercise

Trening er anbefalt hver dag, inkludert aktiviteter som fremmer god holdning. Kroppen må ikke bli overarbeidet, da dette fører til stress som er en årsak til unhealthiness. Alle musklene i kroppen bør utvises.

Andre anbefalinger

Bragg diett kaller for "snille" mengder av solskinn og åtte timer søvn hver natt. I tillegg er dype pusteøvelser anbefales.

En merknad om Apple Cider Eddik

I en 2004 studie om vanlige kosttilskudd, forskere ved Harvard Medical School, Robert B. saper, MD, David M. Eisenberg, MD, og ​​Russell S. Phillips, MD funnet ut at folk brukte 1,3 milliarder dollar i ett år (2001) på kosttilskudd for å hjelpe dem å kontrollere vekten. Legene påpeker at det har vært noen randomiserte kliniske studier av eple cider eddik for slanking eller dens effektivitet for vekttap.