Digidexo.com

Ideer for Drug & Alcohol Grupper

Ideer for Drug & Alcohol Grupper


The National Institute on Drug Addiction (NIDA) klassifisert mer enn 23,2 mill personer over 12 år som narkomane eller alkoholikere i 2007 Med en slik utbredt avhengighet, ideer for rusmiddelgrupper bør fokusere på å få og holde folk i behandling. Hvis du holder deg med ideer som synliggjør disse egenskapene, kan du øke suksessraten for din gruppe.

Camping Trip

Bruk en campingtur eller weekend getaway å hindre narkomane og alkoholikere fra relapsing på en ofte altfor fristende helg natt. For å implementere denne ideen, Carpool til et avtalt sted, og gi hver person sitt eget telt. Hvis du trenger mer sove plass, dele telt mellom to eller tre personer.

Fordi kjedsomhet bidrar sterkt til tilbakefall, ifølge Relapse Prevention hjemmeside, planlegge aktiviteter for hele helgen. Bygg et bål og dele historier, skape et mini-tauklatring og holde to møter i dag i skogen. La hver person frihet til å utforske hennes interesser; mens en person tar tid å samle bugs, kan en annen ta en ånd gange.

Åndelig Study

Dokumentert i flere av trinnene, mener Anonyme Alkoholikere at inkorporering av tro i rehabiliteringsprosessen hjelpemidler i en rusavhengig utvinning. Hvis gruppen sentre rundt en bestemt tro eller religion, bruk gruppe tid til å studere religiøse leksjoner. Fokus på disse timene som er knyttet til helbredelse, tilgivelse og utvinning. For eksempel, i Bibelen, studere Ordspråkene som taler til vinne fråtsing.

Selv ateistiske grupper kan innlemme en pseudo-åndelighet: forskning historiske eksempler på alkoholikere og narkomane for å hjelpe medlemmene lære av erfaringene fra folk før dem.

Family Night

Støtte fra familie og venner er viktig i utvinningen. Med det i tankene, skape en familie natt for rehabiliteringsgruppen. Selv om behandlingsgruppene ofte foretrekker å være anonym, mange rusavhengige, særlig de avansert i sine programmer, ikke tankene deler deres utvinning status med familien. Ikke opprett familien natt som et sted å trene langvarige psykiske problemer. I stedet legge til rette et sted å prøve en annen type sosialt samvær - sosialt samvær uten stoffer.

Globalt Sponsor

En av de store prinsippene i noen recovery program, oppmuntre din gruppe å "gi tilbake" recovery leksjoner. I Anonyme Alkoholikere, den tolvte trinnet krever utvinne stoffmisbruker til å sponse en annen alkoholiker. Du kan flytte utenfor denne boksen for å øke den globale bevisstheten om avhengighet. Oppmuntre og verve medlemmer av gruppen til å tale på lokalt college funksjon. Selv om dette kan utfordre "unge" medlemmer, kan de med et år eller mer av nøkternhet nyte muligheten til å dele sine historier. .