Digidexo.com

Hvordan lage din egen Nutrisystem

Hvordan lage din egen Nutrisystem


Du har sett TV-reklamer touting effektiviteten av Nutrisystem, diett plan basert på strenge del kontroll og spise et utvalg av mat. Under planen, måltider levert på døra i microwave poser. Men du kan lage din egen Nutrisystem planen hjemme hvis du har verken budsjett eller lyst til å ha dine måltider tilberedt og levert. Bli kjent med riktig mat porsjoner, lese ernæring etiketter og strategisk planlegge måltidene for en hjemme-plan som vil ha deg Shedding den ekstra vekten.

Hvordan lage din egen Nutrisystem

•  Vei deg, måle høyden din, så vel som din byste, hofter og midje til å holde oversikt over fremgangen din. Bruk en online kalori kalkulator for å finne ut hvor mye kalorier du trenger hver dag for å gå ned i vekt basert på din vekt; eller snakke med en registrert kostholdsekspert for en mer personlig analyse. Skriv ned antall kalorier som du kan konsumere hver dag for å gå ned i vekt ved hjelp av tall fra kostholdet kalkulator eller kostholdsekspert.

Få å forstå porsjonsstørrelser. Les etikettene på matvarer for å finne sin del størrelser og gå på nettet for å finne de porsjonsstørrelser for mat som ikke har ernæring etiketter, for eksempel frisk frukt og grønnsaker.

Skriv ned del størrelser for mat i kostholdet ditt og legge på kjøleskapet for enkel referanse.

Bruk en food skala, måle kopper og skjeer til å veie og måle maten. Måle ut de riktige delene av mat som kylling og fisk og legg dem i fryseren slik at de er klar til bruk.

Bla gjennom kokebøker, magasiner og nettsteder for sunne og smakfulle oppskrifter. Lag et måltid plan for hver dag i uken, å basere den på en rekke matvarer, og holde seg til den mengden kalorier du får lov.

Planlegg tre måltider og to snacks hver dag, en snack mellom frokost og lunsj, og den andre mellom lunsj og middag.

Les ernæring etikettene på matbutikken for å hjelpe deg til å kjøpe sunn mat. Få magre proteinkilder som bønner, nøtter, kylling og fisk. Fyll dagligvarebutikk handlevogn med ferske råvarer som brokkoli, asparges, tomater, paprika, epler, druer og bananer. Unngå bearbeidet mat og mat med tilsatt sukker. Kjøp magre meieriprodukter som yoghurt og skummet eller soyamelk. Velg fullkornsprodukter når du kjøper brød eller frokostblanding. Velg en dessert element for uken, slik som lav-sukker frossen frukt barer eller mørk sjokolade.

Gjør måltidene på måltidet plan, betaler oppmerksomhet til del størrelser. Unngå å legge ekstra mat eller ingredienser til måltider uten å endre din plan for å holde kalori teller på målet nummer. Gjør de måltider som du går, eller gjøre alle måltider i en uke på en dag og fryse dem til du er klar til å spise dem.