Digidexo.com

Atferdsterapi for narkotikamisbruk blant barn

Atferdsterapi for å hjelpe unge mennesker i å utvinne fra narkotikamisbruk er en sentral del av helbredelsesprosessen. Atferdsterapi sentre rundt å endre atferd og tankemønstre gjennom bruk av grunn og bygging av sterke støttestrukturer. Vanligvis benyttes disse i tandem med andre behandlinger som for eksempel medisiner, men de atferdsmessige metode er en del av gjenvinning som ikke kan ignoreres.

Kognitiv terapi

Erkjenner risikofaktorer og utvikle mestring er de sentrale målene for kognitiv terapi. Kognitive tilnærminger ofte anses atferds på rot, siden de bruker fornuft og endrede tankemønstre for å håndtere problemsituasjoner og å takle oppturer og nedturer av utvinning. I dette området, endring av tankeprosessen er det viktigste.

Family Therapy

Bringing i hele familien er også viktig, spesielt med unge mennesker. Støtten strukturen i en sterk og pleie hjem liv er nødvendig for gjenoppretting for å gå langs jevnt. Uten slike strukturer, barn er sannsynlig å gå tilbake til gamle atferd, venner og situasjoner som ville avspore gjenopprettingsprosessen. Familieterapi bør alltid brukes sammen med kognitive teknikker.

Motiverende Teknikker

Som ønsker å endre er det første store skrittet i utvinningen. Behavioral tilnærminger til juvenile narkotikaavhengighet må også adressere motivasjon, ønsket om endring. I dette tilfellet, å fortelle sannheten i en skallet og nøytrale måte om narkotika, blir skade på kroppen sin og ødeleggelse av deres framtid midlene for å motivere unge mennesker til å endre sine handlingsmønstre. Bare visning av bilder av unge alkoholikere og deres syke lever og gulning hud er ofte nok til å få unge mennesker til å endre sine oppfatninger.

Insentiver

Bruke insentiver til å fortsette gjenopprettingen er like viktig. For mange unge mennesker, å se konkrete fordeler av deres utvinning og kamper er viktig for å holde dem på sporet. Bygge et belønningssystem gjennom familieterapi er ofte en utmerket måte å komme i gang bygge insentiver inn i gjenopprettingsprosessen.