Digidexo.com

Tegn og symptomer på ulovlig narkotikabruk

Tegn og symptomer på ulovlig narkotikabruk


Ulovlig bruk av narkotika kan føre til problemer i helse og fokusere så vel som til slutt føre til avhengighet. Avhengighet til ulovlige rusmidler som overdel og narkotika kan ha ødeleggende innvirkning på ikke bare den enkelte som tar del i stoffet, men deres venner familie og kjære også. Ulike rusmidler kan ha forskjellige tegn, vil følgende hjelpe deg å identifisere dem.

Narkomane

Narkomane blir ofte referert til som "downers". Bruken av narkotiske stoffer som heroin og morfin fører til apati og tretthet, men den mest åpenbare tegn på narkotikabruk er elever som er innsnevret og ikke responderer på lys.

Sentralstimulerende

Sentralstimulerende midler er på den motsatte side av narkotika, og blir ofte referert til som "overlær". Eksempler på overdeler er kokain, amfetamin og speed. Tegn på simulant bruk er når en person urolig mye, ikke kan sitte stille, har dårlig ånde og kronisk tørr munn. Når en person tar store mengder, kan han ha tilfeldig neseblødning og utvidede pupiller.

Hallusinogener

Hallusinogener er illegale rusmidler som forårsaker den enkelte til å se ting som ikke er der og i andre ord hallusinere. Hallusinogener gi svært utvidede pupiller, overdrevent varm hud og en merkelig kroppslukt. Hallusinogener også forvrenge sanser som syn, berøring og hørsel.

Sniffestoffer

Sniffestoffer er noe som produserer en damp som brukeren kan inhalere. Dette kan omfatte løsningsmidler, maling og i noen tilfeller til og med lim. Symptomer på sniffestoffer er rennende nese, sub par muskelkontroll og rennende øyne.