Digidexo.com

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

The Lemonade rens, ellers kjent som Master Cleanse, er en fastende rens der du slutte å spise fast føde for opp til 10 dager mens forbruker en hjemmelaget lemonade oppskrift. Making the lemonade er enkelt og kan gjøres i bulk. Dette gjør bor på rens mye enklere når du har nok å konsumere uten å måtte løpe ut og gjøre mer. Dette bør gjøre en 3-dagers forbruk av lemonade.

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

•  Skjær sitronene i to og klem dem i juicer, samle all sitronsaft i samlingen beholder av juicer.
Hvis du gjør dette med en hånd juicer, vil det ta litt muskler å komme gjennom alle sitroner. En automatisk juicer er mye raskere og enklere hvis du har en. Det vil også få mer juice ut.

Tiltak 3 kopper sitronsaft og legge til pitcher.
Du trenger 14 spiseskjeer sitronsaft for hver dag er verdt av lemonade. Det er 16 spiseskjeer i en kopp, så du gjør din lemonade litt mer gretten. Det er bedre å ha mer enn mindre, da dette er den næring du får i løpet av den raskt, så ikke bekymre deg for de ekstra seks spiseskjeer. Faktisk, The Master Cleanse instruksjoner kan du drikke så mye av lemonade som du vil ha i overkant av 2 liter per dag.

Tilsett 2 3/4 til 3 kopper lønnesirup til pitcher.
Nok en gang, er oppskriften på en daglig to-liters porsjon 14 spiseskjeer, så på 3 kopper du er litt over. Du kan bruke opp til tre kopper om du ønsker å oppveie den sure av den ekstra sitron.

Ta en kopp vann fra hver av de to-liters vannflasker.
Du kan sette dette i en vannmugge eller andre pitcher for å redde den. Eller hvis du er tørst, kan du gjerne drikke det. Du skal erstatte koppen strømmet ut med sitron blandingen.

Flyte en kopp sitron blandingen inn i hver av de to-liters flasker med vann.
Bruk vannlåsen etter at du måle hver kopp å dele lemonade likt.

Legg 1/2 ts kajennepepper til hver 2-liters vannflaske.
Den oppskriften krever dette mye, men du kan ikke være i stand til å tolerere dette mye. I dette tilfellet, legger cayenne etter smak. Cayenne bidrar til å fjerne slim i kroppen din og eliminere giftstoffer.

Shake hver flaske godt og avkjøl umiddelbart.

Hint

  • Mens du forbereder lemonade i bulk, bør du vite at etter en dag eller så, kan din smak for lemonade endre og du vil kanskje litt mer eller mindre av noen av ingrediensene. Være fleksibel for å legge vann, sitron, sirup eller pepper i moderate mengder for å fortynne eller styrke formelen.
  • Mens du kan gjøre lemonade i bulk, prøv å ikke gjøre mer enn du vil bruke i løpet av én dag. Årsaken er at sitrusfrukter, sitroner, begynner å miste sin næringsverdi når de er presset inn i saften. For å få maksimal helsemessige fordeler, er det best å konsumere juicen umiddelbart etter klemme.