Digidexo.com

Barnekunst Prosjekter for ernæring

Barnekunst Prosjekter for ernæring


Ved hjelp av kunst å lære små barn gir dem både en hands-on erfaring og en visuell representasjon av fagstoffet. Naturligvis har lærere ansatt kunstprosjekter som en læringshjelp i uminnelige tider. For unge sinn, kan fag som ernæring synes spesielt abstrakt. Kunstneriske representasjoner bidra til å rydde opp i forvirringen.

The Food Pyramid

Selv om det er blitt endret i løpet av årene, næringspyramiden, som først ble publisert av USDA i 199, gir en rask visuell representasjon av mat grupper og deres anbefalte porsjonsstørrelser. Barn kan ha det gøy klipping bilder av matvarer fra magasiner og matchende det til deres tilsvarende flekk på pyramiden.

Bestill det

Ved første klasse de fleste barn kjenner sitt alfabet. En pedagog kan bygge på denne kunnskapen til å hjelpe innpode sunne ernæringsmessige leksjoner. La elevene skrive sine egne alfabet bok, ved hjelp av et sunt mat eller spise vane å representere hver bokstav.

Sunn Annonser

Vise elevene noen mat annonser og ha dem identifisere ord og bilder annonsører bruker for å fremme interesse for sitt produkt. Deretter har elevene lage sin egen reklame, ved hjelp av disse ferdighetene, for gunstige produkter. Sine annonser bør fokusere på de helsemessige fordelene av matvaren.

Tegn et sunt måltid

Utfordre elevene å lage den sunneste måltid i klassen. Gi dem tre ark til å representere tre plater. La dem trekke aa kurs på hver tallerken full av sunne matvarer. Deretter har dem forsvare deres grunn for å inkludere mat de valgte.