Digidexo.com

Negative effekter av Acai Berry

Negative effekter av Acai Berry


Acai bær har tatt over helsekostmarkedet etter en februar 2008 påtegning av Oprah og Dr. Oz, der legen inkluderte acai berry på hans anti-aging sjekkliste. Rapporter at bærene hjelpe lette vekttap, økt energi og har enorme mengder antioksidanter har fått folks oppmerksomhet. Ifølge spinn, en Shcaumburg, Illinois-baserte markedsundersøkelser firmaet, amerikansk utgifter til acai-baserte produkter doblet i fjor, og legger opp til en heidundrende $ 104 millioner. Informasjon om frukt positive effektene er lett tilgjengelig for alle med en datamaskin eller TV, men hva med de negative effekter? Acai Berry har nylig vært forbundet med miljøskader, lav kvalitet på produktene, svindel og til og med helserisiko.

Kostnader til Miljøvern

Jungelen acai finnes i allerede lider, og så er de innfødte menneskene som bor der. Ifølge acaiberryinfo.org, høsting tidligere gjort ved hjelp av naturlig voksende palmer i jungelen kan ikke møte dagens behov i markedet, noe som resulterer i flatehogst og utbredt bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel. Brasilianske agronom Alfredo Homma har uttrykt bekymring for at situasjonen blir skadelig for regnskogen, refererer han til det som "en form for grønn avskoging" der "de få ned diverse skoger og erstatte dem med ett enkelt kultur -. Acai" Bloomberg.com rapporterer at de innfødte i Brasil er nå gjekk ut på en matkilde de har vært avhengig av for utallige år på grunn av denne ukontrollert deportasjon av Acai Berry.

Tilsatte ingredienser

I tillegg til den skade den gjør miljøet, kan acai også skade det menneskelige legeme. Siden det kun vokser i et bestemt område, må det bli prosessert og forsegles der på den samme dag, ellers vil det råtne. Produktet er sjelden solgt som en faktisk bær, men i pilleform. Mange forbrukere kan være uvitende om tilsatte ingredienser, slik som sukker og koffein, tomme ingredienser som ofte brukes til å kutte kostnader som kan ha føre til negative effekter for forbrukeren. Noen bestanddeler er oppført, men noen kan ikke være, slik at forbrukeren i mørket.

Utvinningsteknikker

Selv etter hans anbefaling, Dr. Oz publisert en "kjøper pass" på nettet om problemene med uttrekksmetoder og høstingsteknikker. Sin anmeldelse team "brukte 6 måneder testing 20 forskjellige acai produkter og funnet noen til å ha noen effekt overhodet." Svindel å selge falske produkter som hevder å inneholde the real thing er alle over Internett, og det er ingen måte å fortelle hvilket produkt du kan stole på.

Helse Threat

Acai Berry kan også være en trussel for menneskekroppen, spesielt hvis du har pre-eksisterende forhold. Som enhver frukt, kan acai bær forårsake diaré, kan noen mer enn 3000 milligram bevise problematisk. Diabetikere bør se opp for skjulte sukkerinnhold, og folk med pollenallergi har rapportert komplikasjoner etter å ha spist acai bær.

Medisinering Interactions

Frukten kan forstyrre noen form for medisiner. The Memorial Sloan-Kettering Cancer Center gjør det viktige poenget at mens antioksidant virkning kan bidra til å bekjempe sykdommer som kreft, kan de samme antioksidanter hindre kjemoterapi narkotika, og derved gjøre visse kreft behandlinger mindre nyttig. De anbefaler å snakke med legen din før du tar noen beslutninger om kosthold endring.