Digidexo.com

Hvordan Ease Magen Rumling

Hvordan Ease Magen Rumling


Hvis du noen gang hørt en lyd som høres ut som en rallende søppel lastebil som kommer fra retning av magen, vet du hvor urovekkende en rumlende mage kan være. Frykt ikke. Mens noen mage lyder kan være et tegn på et problem, de fleste er rett og slett en del av normal fordøyelse og lett behandles eller gå bort på egenhånd.

Spis noe

Hvis du ikke har spist på noen få timer, de lydene du hører kommer fra magen er trolig kroppens måte å forberede mat. Ifølge Dr. Michael Picco av Mayo Clinic, når du er sulten, forteller hjernen din tarmen og magen til å begynne å produsere fordøyelsesvæsker i påvente av kommende mat. Disse væskene, kombinert med riene tarmen begynne å tjene når de venter mat å ankomme, kan forklare lydene du hører, så spiser selv en liten snack vil stille dem.

Ease Your Gas

Romling kan være forårsaket av gass fanget i tarmen etter et måltid eller drikke. Når du har gass, de beste løsningene er å enten vente det ut, eller ta en over-the-counter gassstillende. Du finner et utvalg av gass-kampene produkter på markedet, men ingen av dem er 100 prosent effektivt for å få slutt på oppblåsthet følelse og lyder at gass årsaker. Spør legen din for en anbefaling om gass er et vanlig problem. I fremtiden kan kutte ned på meieriprodukter og høy-fiber matvarer hjelpe deg å redusere gassiness.

Take It Easy

Magen rumbling er ikke alltid en del av normal fordøyelse. Ifølge Cedars-Sinai Medical Center, kan dette symptomet være et tegn på gastroenteritt, som er det offisielle navnet på en urolig mage. Du kan ha spist eller drukket noe som var forurenset med virus eller bakterier, eller kroppen din kan være bekjempelse av annen infeksjon. Hvis du opplever andre symptomer som kvalme, kramper og diaré, tar et par dager å hvile hjemme og følge et tørt diett - tror kyllingbuljong og tørre kjeks - kan hjelpe, men det er også lurt å konsultere legen din.

Andre Solutions

Hvis en buldrende mage er en vanlig del av livet ditt, gjøre en avtale med legen din. Hyperaktiv, eller altfor aktiv, kan mage lyder være forårsaket av problemer som matallergier eller betingelser inkludert ulcerøs kolitt, irritabel tarm syndrom og Crohns sykdom. I de fleste tilfeller vil en kombinasjon av kosthold endringer og medisiner hjelpe deg å føle deg bedre. Ikke anta at disse forholdene forårsaker magen rumlende hvis du ikke har noen andre symptomer; Hvis du ikke opplever magesmerter, diaré eller feber i forbindelse med lyder, de er sannsynligvis et resultat av normal fordøyelse.