Digidexo.com

Liste over lunsj og frokost Ideas for Children

Liste over lunsj og frokost Ideas for Children


Mate barna appetittvekkende frokost og lunsj uten følelse som en fulltids kokk. Når kald frokostblanding til frokost eller peanøttsmør og syltetøy til lunsj blir rutine, er det på tide å koke opp noen nye ideer på kjøkkenet. Frokost og lunsj trenger ikke å være daglige kulinariske opplevelser, og med et par pantry og kjøleskap stifter, kan du gi dine barn noe nytt å se frem til på hvert måltid.

Protein pakket frokoster

Prøv å legge til mer protein til barnas frokost måltider med egg og soyamelk. Med bare en brødskive og et egg, kan du lage en barnevennlig måltid kalt en "egg i hullet" med svært liten innsats. Bruk en cookie cutter eller den åpne enden av et drikkeglass for å kutte en sirkulær medaljong fra en brødskive. Legge brød i en teflonpanne belagt med matlaging spray, knekke et egg i hullet av brødet og varmen på middels til kokt. Legg til en dash av salt til smak.

Hvis det er ingen tid for å lage egg, legge protein og naturlig sødme til en skål frokostblanding med soyamelk. Soyamelk kommer i vanlig, vanilje og sjokolade smaker og pakker i syv gram protein per servering.

Pancake Strøm

I stedet for en stabel med tunge pannekaker doused i sukkerholdig sirup, prøve å lage pannekaker barna vil avslutte uten ubehag av følelse for full. Svenske pannekaker, eller pannekaker, toppet med syltetøy eller fruktkompott er ideelle for en lys, men tilfredsstillende frokost. Bland like deler av egg og melk, og legge til mel for å oppnå en tykkere, men likevel hellbar konsistens. Cook pannekaker på middels varme til de er gyllenbrune og topp med barnas favoritt frukt og en dash av kanel og sukker til smaken.

Puffy pannekaker er også en favoritt for barn som har vokst lei av vanlige pannekaker. Puffy pannekaker kombinere melk, egg, smør og sukker bakt i ovnen ved en høyere temperatur. Dette ett-parabolen pannekake tar bare noen minutter å tilberede og er lettere enn vanlige, mer tette pannekaker. Du kan fylle disse pannekaker med alt fra frukt og granola til yoghurt og nøtter.

Enkle asiatiske Pakker

Dine barn elsker nudler, men du vil ha dem til å elske grønnsaker i stedet. Lag det beste fra begge verdener med ris og sukkererter tilberedes i mikrobølgeovn eller kjele. Dine barn vil oppdage sødme av sukkererter, mens du nyter enkelhet av ris. Du kan toppen denne retten med en skje full av søt-og-sur saus eller en skvett soyasaus for smaken ekstrautstyr.

Du kan også vise barna at kremost er ikke bare for bagels. Bruk en sushi mat å spre klebrig ris, kremost, avocado og julienne-kutt agurk enn nori, eller tørket tang wrap. Topp med frisk barbert ingefær og server med grønn te for en praktisk lunsj med en forståelse for japansk kultur og smaker.

Noodles With Benefits

Husker du de nudler du spiste i college dorm room? Snu dem inn i et sunnere valg for barna dine ved å legge spinat, gulrot skiver og babymais. Bruk bare halve smaken pakken følger med nudler og du vil vesentlig redusere natrium nivåer. Bare koke nudler til ønsket ømhet - i ca tre minutter - og legg grønnsakene i kokende buljong.

Buttered egg-nudler er også en favoritt for barn, og du kan gjøre dem mer næringsrik når du blander dem med frosne friske grønne erter og parmesan. Grønne erter er rike på vitamin A og C, og parmesanost legger kalsium og vitamin D. Velg fersk revet parmesan for å optimalisere en frisk smak barna vil like.