Digidexo.com

Hva gjør Occult Spinal marksbrokk Gjør til et barn?

Hva gjør Occult Spinal marksbrokk Gjør til et barn?

Ufullstendig Utvikling

Spina bifida er en tilstand der ryggraden - vanligvis korsryggen - ikke klarer å danne helt. Den sentrale røret som inneholder den lange kabelen av nerver som danner ryggmargen unnlater å lukke. I spina bifida occulta, eller okkult (skjult) spina bifida, blir unormalt ofte først og fremst begrenset til beinet, med et lag av intakt hud som ligger over den åpne bunnen av ryggsøylen beskytte ryggmargen. I mer ekstreme tilfeller av ryggmargsbrokk occulta komplikasjoner kan eksistere.

Et bredt spekter av utfall.

I de mildeste tilfellene av spina bifida, kan resultatene av tilstanden være nesten umulig å oppdage. En liten åpning, godt skjermet av bony rygger på hver side av det åpne trau med god emisjon og et tykt lag av huden og fett, kan gå helt uoppdaget under normale omstendigheter. Dersom det ikke finnes andre kompliserende faktorer, er et slikt barn i de fleste henseender "normal" og prognosen for et normalt liv er ekstremt høy.

Dessverre er det svært vanskelig å avgjøre om det er komplikasjoner før levering. Noen grad av sikkerhet kan oppnås at tilstanden faktisk er ryggmargsbrokk: ultralyd og røntgenstråler kan tilveiebringe de endelige klare indikasjoner på graden av tilstanden, og noen av de mulige komplikasjoner.

Kompliserende faktorer.

Spina bifida occulta med kompliserende faktorer har mer utsatt for skade enn den enkle versjonen. Ryggdeformitet utover grensen på en mindre åpning i kolonnen kan eksistere, og noen av dem kan vise seg å være degenerative tilstander, plassere barnet i større og større risiko i løpet av sitt liv. Lekkasje av spinalvæske indikerer at hudlaget over åpningen og behandling med antibiotika må begynne umiddelbart for å hindre infeksjoner av hjernen og ryggmargen.

Ytterligere komplikasjoner kan inkludere hydrocephalus, microcephaly, og unormal dannelse av indre organer, inkludert organcellene danner ut av sin rette plass i kroppen. Disse varierende grad av engasjement kan utgjøre forskjellen mellom et normalt, sunt barn og en sterkt funksjonshemmet barn. Hjerneskade kan være ekstreme, kan nerveskader være ekstrem, og generell helse kan plasseres i stor fare.

Kun med hjelp og råd fra en lege kan enhver langsiktig prognose anslås, og selv da er det mye rom for usikkerhet.

Igjen, i mange tilfeller av okkult spina bifida, hvor det er begrenset deformering av ryggraden, er prognosen superb. Faren ligger i detaljene ... og resultatene kan variere fra fantastisk til katastrofalt. Uten informasjon ingen konklusjon bør trekkes.