Digidexo.com

Plutselig Joint smerte hos barn

Når du vurderer hurtig innsettende og plutselige leddsmerter hos barn, er det flere problemer som en lege må vurdere før du gjør en diagnose. Først må legen å forstå omstendighetene rundt når smertene begynte. Legen må også vurdere om smerten er relatert til andre problemer, eller er knyttet til en struktur som er i nærheten av skjøten. Flere muligheter for årsaker til plutselig leddsmerter hos barn inkluderer bursitt, senebetennelse, fibromyalgi og svulster i beinet.

Omtrent

Dr. Nathan Wei, bord-sertifisert revmatolog, sier plutselig leddsmerter kan skyldes forbigående faktorer som er relativt enkle å løse, slik som bursitt eller tendinitt, eller forårsaket av kompliserte langsiktige problemer som for eksempel kreft, systemisk lupus eller leddgikt . Plutselig innsett leddsmerter bør være av interesse, spesielt hvis det er ledsaget av serøs symptomer annet enn smerte.

Symptomer

Wei beskriver plutselige leddsmerter som bare én indikator av en potensiell sykdom. Han foreslår også å se på felles for hevelse og rødhet, som kan være en indikasjon på betennelse eller skade på en sene. Han foreslår også å undersøke om omfanget av bevegelse og følelse leddet for å se om det er varmt eller det er noen nevneverdige knuter eller cyster knyttet til felles. Inflammatoriske tilstander ofte føre morgenstivhet som lindres med bevegelse og oppvarming av felles.

Årsaker

Det er mange mulige årsaker til raskt innsett leddsmerter hos barn. Disse inkluderer sene problemer som bursitt eller tendinitt. Andre årsaker til leddsmerter kan inkludere Artrose, revmatoid artritt og gikt. Infeksjon er en annen årsak til leddsmerter. Infeksjoner i leddet kan være et resultat av senen å bli infisert. Ifølge Med-to-Go, kan infeksjoner også påvirke bein, oversette til smerter i beina i leddet.

Behandling

Behandlinger variere avhengig av årsaken til leddsmerter, ifølge Wei. For episoder av bursitt og senebetennelse, er NSAID smertestillende ofte foreskrevet, sammen med resten av felles og fysioterapi. Imidlertid kan problemer som revmatoid artritt involverer ikke bare steroide antiinflammatoriske midler, men også bruken av biologiske hvis RA er i de mer avanserte stadier. Artrose er vanligvis behandles med over-the-counter eller foreskrevet anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen. Infeksjoner i leddet er vanligvis behandles med antibiotika.

Forebygging

Selv om noen årsaker til leddsmerter ikke kan unngås, for eksempel artrose, revmatoid artritt eller infeksjon, andre årsaker kan forebygges, ifølge kiropraktor Deborah Pate. Varmer opp grundig før trening kan bidra til å unngå bursitt og senebetennelse. Strekke sener og muskler, slik at de er helt bøyd og varm før og etter trening for å unngå å rive av sener og muskler.