Digidexo.com

Hvordan spise ris for Weight Loss

Hvordan spise ris for Weight Loss


Mens ris alene vil ikke føre til vekttap, type ris du spiser bestemmer hvordan kroppen bruker den for energi. Hel-korn ris er en kompleks karbohydrat som satiates deg mer enn hvit ris, som kroppen tar lengre tid å fordøye hele korn ris og skaper en følelse av fylde. Hvit ris er en raffinert karbohydrater, som kroppen din brenner av raskt og bruker for energi. Når du kjøper ris, sjekk ingrediensene oppføringen, så mange produkter som inneholder brun ris ikke kan være sunt hvis de inneholder bleket mel.

Hvordan spise ris for Weight Loss

•  Skift ut hvit ris med hele korn ris. Se baksiden av ris-pakken for å sikre ris inneholder næringsstoffer som for eksempel fiber, som vanligvis finnes i kornvarer.

Legg ved seks til 11 porsjoner med ris i ditt daglige kaloriforbruk; 1/2 kopp ris er lik en servering.

Legg olivenolje og urter til sesongen din ris. Urter ikke inneholder natrium, og olivenolje er en enumettet fettsyre - den foretrukne type fett-kilde. Unngå smør, sauser, eller margarin, som de inneholder ofte mettet fett og konserveringsmidler som bidrar til vektøkning.

Øvelse daglig. Tjue til tretti minutter med kardiovaskulær trening opprettholder et sunt hjerte rate og bidrar til vekttap når det gjøres daglig. Cardio aktivitet inkluderer rask gange, jogging, løping, svømming og aerobic øvelser.