Digidexo.com

Hva er årsakene til Dermatitis allergi?

Dermatitis beskriver en tilstand som inflames huden. Mens det er mange typer og årsaker til dermatitt, de fleste føre til rød og kløende hud.

Funksjon

Kontakt-dermatitt oppstår når man kommer i kontakt med et allergen slik som en såpe eller en kjemisk bestanddel. Effektene av allergener varierer fra person til person.

Typer

Andre allergener kan finnes i støv, planter, metaller, gummi, smykker, sminke og kremer. Noen mennesker er allergiske mot neomycin, som finnes i antibiotika salver som Neosporin.

Atopisk eksem

Atopisk eksem er vanlig hos mennesker som har andre allergier som høysnue. Det er vanligvis verre for barn, men dens alvorlighetsgrad varierer fra person til person. Det vanligste symptomet er tørr hud.

Misforståelse

Noen hud irritanter, for eksempel såpe, kan også forårsake eksem, men det vil ta mye kontakt med såpe over tid å føre til en reaksjon. Minimal kontakt med et allergen kan føre til utslett skal vises.

Betraktninger

I de fleste tilfeller er kontakteksem helt ufarlig og vil løse på egen hånd eller med bruk av en topisk krem ​​kortison.