Digidexo.com

HCG Protocol Diet

Humant choriongonadotropin, eller HCG er et hormon som produseres av kvinner i den tidlige fasen av svangerskapet. HCG Protocol Diet er ideen om Dr. Albert T. Simeons, som har uttalt at mer enn 50 år siden at HCG injeksjoner ville la Kosten leve komfortabelt på kun 500 kalorier per dag. Han hevdet at HCG jobbet som en appetitt suppressant som ville omfordele fett mer jevnt over hele kroppen. Dietten har mange begrensninger, og kritikere spørsmålet Dr. Simeons 'HCG påstander samt sikkerheten til hans vekttap plan.

Å spise Plan

Spise alternativer er svært begrenset med HCG Diet. Frokost er te eller kaffe uten sukker, selv om kunstig søtningsmiddel kan anvendes. Til lunsj eller middag kan du spise svært magert kjøtt, en servering av ditt valg av 14 forskjellige grønnsaker, et brød pinne eller stykke melba toast og en servering av frukt som er enten et eple, appelsin, jordbær eller en grapefrukt. Hvis du ønsker en matbit, må du bruke dine lunsj eller middag alternativer og spre dem ut over i løpet av dagen.

Mat og Personal Care Restriksjoner

Ingen medisiner eller andre enn aspirin, prevensjon, leppestift, øyenbryn blyant og pulver kosmetikk kan brukes. Suntan lotion eller kremer er ikke tillatt da de inneholder fettstoffene. Når det gjelder matinntak, bare 1 ss. melk er tillatt i 24 timer og te, kaffe og vann er de eneste drikker som kan forbrukes. Saften av en sitron, så vel som en rekke kryddere kan anvendes, men smør, olje og salatdressinger ikke kan.

HCG Shot

En daglig injeksjon av 125 iu av HCG er selvadministrert eller administreres av en lege for opp til 40 dager. Varigheten av injeksjonene vil variere i henhold til den vekttap mål. Kvinner må fortsette med dietten, men stoppe injeksjoner under menstruasjon.

Scam Alert

Det finnes ingen vitenskapelig dokumentasjon som støtter påstandene om at HCG fremmer vekttap. Det er imidlertid ingen tvil om, at den nesten sulteforing vil føre til vekttap og samtidig frata kroppen av essensielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, noe som kan føre til alvorlige skader og ha negative helseeffekter.

Ifølge nettstedet Dietscam.org, siden 1976 Federal Trade Commission har krevd en etikett på HCG ampuller som lyder som følger: ". HCG er ikke vist å være effektive tilleggsbehandling ved behandling av fedme Det er ingen betydelige bevis for at det øker vekttap utover det som følge av kalorirestriksjon, at det fører til en mer attraktiv eller "normal" fordeling av fett, eller at det reduserer sult og ubehag forbundet med kalorifattig diett. "