Digidexo.com

Om Herbal Relief for Fibromyalgi

Fibromyalgi er preget av utbredt smerte over hele kroppen, utmattelse og et sett med ni ømme punkter der muskelen er spesielt sensitiv for berøring. Disse punktene er lokalisert i ryggen, rumpe, albuer, knær, nakke og lår. Ifølge Mayo Clinic, påvirker fibromyalgi om lag 2 prosent av befolkningen, og kvinner er mye mer sannsynlig enn menn til å lide av denne tilstanden. Til tross for en rekke studier, kan det medisinske miljøet ikke finne en klar årsak eller kur for fibromyalgi. Det er urte og andre naturlige behandlinger som kan bidra til å lindre symptomene.

Herbal behandlinger

Rådfør deg med en lege før du starter urte behandlinger, spesielt hvis du tar vanlige medisiner allerede.
Boswellia er bra for stivhet og smerte opplevd etter å ha våknet om morgenen. Ta som anvist på etiketten. Det er mange anekdotiske rapporter som kattens klo forbedrer symptomer etter tre måneder med kontinuerlig bruk; ta 3000 mg daglig. Kava induserer søvn; ta 120 mg daglig. Johannesurt kan lette depresjon ved å øke serotoninnivået. Det gjenoppretter også normale søvnmønster og lindrer smerte. Ta 900 mg daglig i to til tre måneder. Willowbark tilbyr aspirin-lignende smertelindring uten risiko for blødning eller urolig mage. Ta tablettene som anvist på etiketten.

Forsiktig om urte behandlinger

Ikke bruk kattens klo dersom du bruker insulin for diabetes eller er gravid eller ammende. Kava øker effekten av alkohol og andre beroligende midler. Johannesurt kan samhandle negativt med og redusere effekten av p-piller, warfarin (et populært blodfortynnende medisiner) og antiepileptika.

Andre Supplements

Ta 800 mg av S-adenosylmethionine (samme) daglig i seks uker for å lindre symptomene. Fem separate studier har vist at dette stoffet lindrer depresjon, tretthet, morgenstivhet, muskelsvakhet og smerte forårsaket av fibromyalgi. Disse studiene ble utført av: P. Di Benedetto, publisert i 1993 i Current Therapeutic Forskning; S. Jacobsen, publisert i 1991 av Scandanavian Journal of Rheumatology; A. Tavoni, publisert i november 1987 av Klinisk erfaring i revmatologi; A. Tavoni, publisert i februar 1998 utgaven av American Journal of Medicine; og H. Volkmann, publisert i 1997 i Journal of Rheumatology.
Forbedre noen antidepressive behandlinger med 5-hydroxy-L-tryptophan (5-HTP) og magnesium. 5-HTP øker effekten av både johannesurt og farmasøytiske antidepressiva. Ta 100 mg tre ganger daglig annenhver dag i tre måneder. Magnesium stimulerer serotonin produksjon og bidrar til å hindre muskel brenne. Ta 250 mg tre ganger daglig.

Diett

Prøv å spise granatepler: En studie fra 2001 av Drs. RP Singh, KN Chidambara Murthy, og GK Jayaprakasha ved Central Food Technological Research Institute i India fant ut at granatepler og granateple juice inneholder kraftige anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper; disse kan bidra til å lindre symptomene.
Drikk mye væske for å skylle ut giftstoffer. Destillert vann, urtete og ferske grønnsaker juice er best. Unngå alkohol, koffein og sukker. De alle øke kroppens produksjon av melkesyre, som kan bidra til følelsen av muskel brenne.

Andre forslag

En studie utført ved Mayo Clinic i juni 2006 består av 50 fibromyalgipasienter hadde 25 får akupunktur med den andre 25 som tjener som en kontroll. De pasientene som fikk akupunktur rapporterte betydelige forbedringer i sin tilstand, nemlig minsket trøtthet og angst.
Gjøre en alvorlig innsats for å utøve daglig, selv om det er bare å begynne på et par minutter om dagen. Prøv å jobbe opp til 20 til 30 minutter daglig. Den primære fordelen for denne condtion er den positive effekten på søvn.