Digidexo.com

Actos Vekttap

Actos er merkenavnet på et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av type 2 diabetes. Det er en oral medisin som bør tas én gang daglig. Det forvalter og vedlikeholder sunne blodsukkernivået. Det gjør den ved å redusere kroppens insulinresistens. Insulinresistens resultater når cellene opphører svarer til insulin hormon, noe som gjør dem i stand til å omdanne glukose (også kjent som blodsukker) til energi. Vekttap er en mulighet med Actos bruk.

Identifikasjon

Hvis du, eller noen du kjenner, har blitt diagnostisert med type 2 diabetes, deretter Actos kan være et medisinsk hjelpemiddel for å bidra til å regulere blodsukkernivået. Diskuter Actos og andre alternativer med legen din for å se om det ville være en god støtte mot sykdommen. Administrerende høye blodsukkeret kan bidra til å forhindre mange diabetesrelaterte medisinske tilstander, inkludert nyre og hjertesykdom, sirkulasjonsproblemer, blindhet, impotens og slag.

Forsiktig

Noen mennesker bør ikke ta Actos for sin diabetes behandling. Personer med type 1 diabetes er frarådet å ta Actos, som er de som jevnlig opplever diabetisk ketoacidose. Hvis du har eller tror du kan ha leversykdom, så Actos kanskje ikke for deg. De som har høy risiko for slag eller hjertesykdom eller allerede har hjertesvikt, bør diskutere Actos med sin lege.

Vanlige bivirkninger

Det finnes ulike vanlige bivirkninger forbundet med denne type 2 diabetes medisin. Disse bivirkningene har en tendens til å gå bort på egenhånd, men hvis du opplever noen av dem og finne dem for å være spesielt plagsom eller langvarig, må du konsultere legen din. De omfatter visjon endringer, uskarpt syn, urinering med mer frekvens, forhøyet tørst, økt sult, svette, magesmerter, tørr munn, rødming, tørr hud, pust som lukter fruktig, stølhet eller verket, tannproblemer, tett eller rennende nese, hoste, bevissthetstapet og hodepine. Med Actos, er unormal og uvanlig vekttap også en mulig bivirkning. Hvis du opplever vekttap som ikke er forklarlige, må du informere legen din umiddelbart.