Digidexo.com

Hvordan bruke Silver til å helbrede sår

Før dager antibiotika, sølv var den vanligste behandlingen for en rekke infeksjoner, brannskader, og sykdommer. Elemental, eller kolloidalt sølv var godt dokumentert som desinfeksjonsmiddel i antikkens Roma og Hellas. Det har den senere tid vist seg effektiv som et middel for å opprettholde drikkevann på NASA transport. Sølvioner, eller gratis sølv radikaler, har antimikrobielle, antibakteriell og anti-inflammatorisk egenskaper som fremmer vev healing. Ifølge Merck online bibliotek, folk vende seg til naturlige smitte alternativer for å unngå allergi, negative bivirkninger, og bakterielle motstander forbundet med antibiotika. Den viktigste utfordringen er å levere de positive fordelene med sølv på såret uten å pådra seg noen av risikoene forbundet med giftige komplekser ofte brukt som leveringsmåte.

Bruksanvisning

Silver Healing

•  Vit hva slags sølv å bruke. Selv om sølv er blitt vist å øke helbredelses gjennom sine antimikrobielle egenskaper, kan mange av de forbindelser som anvendes for å bære sølv være kaustisk å hudvev. Sølvsulfadiazin, for eksempel, er en vann-oppløselig krem ​​anvendes først og fremst for mindre forbrenninger og sår som penetrerer ikke mer enn noen få millimeter. Den sulfadiazine motvirker sølv helbredende egenskaper, derimot, forårsaker en bremset hastighet på healing og selv benmargstoksisitet. Sølvsalter, som sølvnitrat, er lettere tilgjengelig og litt sikrere. Nitrat kan også virke som et oksydasjonsmiddel toksinet til helbredende celler, spesielt i doser på 2 prosent eller høyere. Se etter en 0,5 prosent løsning for en mindre giftig antimikrobiell for sår.

Finn de tryggeste og mest potente sølv leveringssystemer tilgjengelig. Elektrisk ladede kolloidalt sølv løsninger og sølv-frigjørende bandasjer er tilgjengelig på mange helsekostbutikker og nettbutikker. Kolloidalt sølv løsninger er rapportert å redusere såret betennelse og fungere som en sterk antibakteriell. Ifølge BurnSurgery.org, "Elemental eller ionisert sølv (kolloidalt sølv), uten en vedlagt forbindelsen har historisk produsert den beste sårtilheling og antibakterielle resultater." Acticoat er et sår dressing inneholder lag av sølv-belagt gasbind. Denne nyere metode har vist seg effektive til å drepe patogener og redusere inflammasjon uten toksisitet. Den slow-release bandasje er en ren leveringsmåte som styrer lukt- og helbreder sår raskt. En 2008 Mayo Clinic studie viste en 97 prosent healing rate samt redusert ubehag.

Påfør dressing eller løsning som anvist på etiketten eller av legen din eller naturalist. Sølv løsninger blir ustabile i lyset, så løsningen må lagres i en tonet container, påføres lokalt, og dekket umiddelbart med en bandasje. Overvåk såret og endre dressing hvis det er nødvendig. Holde såret fuktig med god drenering og klar av slough og rusk. Fukt Acticoat bandasje med sterilt vann for å holde den aktiv og potent i opptil syv dager. Hvis såret ikke er leget innen sju dager, gjenta prosessen for så mange dager som nødvendig.

Tips og advarsler

  • Les etiketter og være sikker på at du får så nært som mulig til rent sølv.
  • Sølvet brukt til helbredelse er det samme element som finnes i sølv, smykker og bestikk, men collodials inneholder finfordelte ioner, slik at riktig mengde for healing er ganske rimelig.
  • For alvorlige, smertefulle, eller vedvarende brannskader eller infeksjoner, er det alltid lurt å gå til en lege kontor eller legevakten.