Digidexo.com

Dosering instruksjoner for Hydroxycut Hardcore

Muscletech er en produsent av en rekke sportstilskudd og Hydroxycut Hardcore. Hydroxycut Hardcore er et fett-brennende supplement som lover å øke termogenese, prosessen med fremstilling av varme i kroppen, og for å akselerere forbrenningen resulterer i et tap av vekt, hovedsakelig fett.

Første tjenestegjør

En servering av Hydroxycut Hardcore er tre kapsler. Den første tjenestegjør bør tas med en 8-oz. glass vann en gang i morgen rett etter å ha våknet opp. Hvis du er følsom for koffein produkter, er det best å starte med å ta en kapsel per servering og bygge opp til tre kapsler om nødvendig.

Andre servering

Den andre servering av dagen bør også tas med en 8-oz. glass vann, tatt minst fire timer etter første servering. Det er viktig ikke å forbruke mer enn tre kapsler i en fire-timers periode eller mer enn seks kapsler i en 24-timers periode. Det er også best å unngå å ta Hydroxycut Hardcore innen fem timer etter leggetid fordi de aktive ingrediensene i produktet kan hindre muligheten til å falle eller forbli sovende.

På trening dager

Hvis du arbeider ut regelmessig, bør en av de to daglige porsjoner nevnt ovenfor tas før treningen i stedet. Må huske på at det fortsatt er viktig å være sikker på at to porsjoner ikke er konsumert innen færre enn 4 timer fra hverandre.

Drikk rikelig med vann

For å holde kroppen hydrert mens du tar Hydroxycut Hardcore, anbefales det å drikke 10 glass vann per dag. Dette vil også bidra til å hindre følelsen noen bivirkninger som noen brukere har rapportert slik som svimmelhet, ør eller kvalm.