Digidexo.com

Rettsmidler for tilstoppede porer

Tydelige porer er en viktig del av sunn, flott utseende hud. Tilstoppede porer er vanlig og kan skyldes miljøfaktorer, makeup, overdreven svetting, eller en rekke andre grunner. Flere metoder er tilgjengelige for å hjelpe rense porene.

Ansikts

Regelmessige ansiktsbehandlinger fra en profesjonell er en av de mest effektive middel for å rense porene. Disse ekspertene er oppdatert på de beste produktene og nyeste teknologien. En månedlig ansikts anbefales.

Scrubs

Scrubs fungerer ved peeling av huden. Granulat i kratt slough av det øverste laget av døde hudceller. Disse døde cellene ofte føre til tilstoppede porer --- eliminere dem lar nye, klarere hud å dukke opp. Scrubs bør brukes en gang eller to ganger i uken, avhengig av hvor følsom huden din er.

Pore ​​Strips

Pore ​​strimler arbeider på en måte som ligner på skrubber. Men de er et sterkere middel for tette porer. De kan påføres på forskjellige deler av ansiktet, men er som oftest påført på nesen. Stripene bruk en mild lim som festes til skitt i porene og trekker den forsiktig ut. Du bør bruke strips ikke mer enn en gang i uken.

Damper

Dampende fungerer ved hjelp av varme for å utvide porene. Når porene er åpne, løsner dampen forsiktig den innebygde smuss. Til damp hjemme, fyll en bolle full av varmt vann. Plasser ansiktet over vannet. Du kan legge til et par dråper eteriske oljer hvis du ønsker. Steam i ca 15 minutter og tørk forsiktig ansiktet og klapp den tørr. Du kan bruke damper så ofte du vil.

Masker

Masker bidra til å fjerne tilstoppede porer ved å tegne ut urenheter. Som masken tørker, er skitt i porene trukket ut. Mask prisene kan variere fra noen få dollar til mer enn hundre. Hvis du er på et budsjett, kan du prøve den lokale apotek og se etter en maske spesielt utviklet for å fjerne porer. Det er vanligvis anbefales at du bruker en maske en gang i uken.

Holde Porer Clean

Når du har funnet rette til å klare dine tilstoppede porer, er det viktig å ha en plan for å holde dem rene. Den beste måten å gjøre dette på er å vaske ansiktet ofte, minst to ganger om dagen. Hvis du bruker sminke, kan du prøve å bruke så lite som mulig. Og prøver å bruke den bare for korte perioder av gangen.