Digidexo.com

Hvordan identifisere Cellulitt

Cellulitt er en bakteriell hudinfeksjon. Mens det er en ganske vanlig infeksjon, kan det være alvorlig side påvirker som et resultat av appelsinhud. Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning (MFMER), "Cellulitt fremstår som et hovent, rødt område av huden som føles varmt og ømt, og det kan spre seg raskt. Skin på leggene er mest berørt, men appelsinhud kan oppstå hvor som helst på kroppen eller i ansiktet. " Mens appelsinhud er oftest bakterier som påvirker overflaten av huden, er det mulig for bakteriene å spre seg inn i blodet. Derfor skal identifisere appelsinhud er et viktig skritt i behandling av bakterier ved hjelp av en medisinsk faglig.

Bruksanvisning

Finn et godt opplyst område av huset ditt der du kan undersøke den delen av kroppen din, eller kroppen av noen du bistår. Fordi appelsinhud vises først på huden som små, røde prikker, som noen ganger hoven, er det viktig å være i stand til å se det berørte området klart. Du bør være ser for hud som er, ifølge Mayo Clinic, rød, hoven, øm eller varm. Du kan starte din undersøkelse ved å se på huden. Hvis det er en visuell forandring til normal hud, så du bør være oppmerksom på disse endringene.

Ta kroppstemperaturen til personen du undersøker. En av de symptomer på cellulitt er en feber eller høy kroppstemperatur. Ifølge National Institutes of Health Medical Encyclopedia, er en feber vanligvis en kroppstemperatur på over 99 til 99,5 grader F.

Berør det berørte området. Hvis huden er hoven og varm, eller føles mer øm enn vanlig, merke disse endringene.

Se etter et utslett. Hvis det berørte området har formet til en utslett, vil huden blemme. Dette er tegn på at appelsinhud kan spre eller forverrede.

Tips og advarsler

  • Hvis undersøkte området inneholder et utslett, og hvis det utslett sveller eller bli mer øm, bør du umiddelbart søke legehjelp. Fordi appelsinhud kan spre seg raskt i hele kroppen, bør du ikke stole på selvdiagnose eller selv-behandling alene, men heller tillate en medisinsk faglig for å teste det berørte området og foreskrive den beste behandling for infeksjonen.