Digidexo.com

Hvordan kjøpe Acai i Boston

Acai er et bær som vokser i regnskogen i Amazonas i Sør-Amerika. Men siden bærene begynner å ødelegge 24 timer etter at de er plukket, er den vanligste metoden for dem i USA for å få acai enten fryse tørket, most eller som del av en juice eller pille satt. Hvis du bor i Boston, Massachusetts, har du et par forskjellige alternativer for å kjøpe acai, avhengig av hvor du befinner deg og budsjett.

Bruksanvisning

Finn et massemarked kilde for acai produktet du ønsker. I Boston, kan acai produkter finnes i butikker som Walgreens og Safeway, og i større supermarkeder, avhengig av sesong og etterspørsel.

Kontroller helse og hele mat butikker for acai. Rabatt Matbutikk, Whole Foods Market, Serene Vibes og andre butikker alle bærer acai i Boston-området.

Kjøp acai over Internett. Selv ikke teknisk sett en kilde i byen, store Internett-forhandlere som Amazon og Neste Tag har acai produkter som vil bli levert på døren. I tillegg kjøper din acai online lar deg et bredere felt av leverandører som du kanskje ikke har i butikken.