Digidexo.com

Hva kan en Type 2 Diabetes Pasient gjøre for å senke blodsukkernivå?

Hva kan en Type 2 Diabetes Pasient gjøre for å senke blodsukkernivå?


Blir diagnostisert med type 2 diabetes er en stressende opplevelse. For resten av livet ditt, må du være forsiktig med hva du spiser, så vel som hvor mye du trener. Bukspyttkjertelen produserer insulin når blodsukkeret stiger i sunn kropp, men i en type 2 diabetiker, er bukspyttkjertelen ikke lenger fungerer som det skal, og cellene er ikke absorberende blodsukker effektivt, ifølge American Diabetes Association.

Unngå Blood Sugar-spiking Foods

Bringe blodsukkeret under kontroll er som å prøve å kjøre en fjernkontroll fly, ifølge Nemours Foundation. Å forvalte type 2 diabetes du trenger for å endre hva du spiser, miste litt vekt og mosjon. Ved å følge dette programmet, har noen type 2 diabetikere selv lært å stabilisere blod sukker uten ekstra medisiner.

Enkle sukkerarter som enhver ikke-diett brus, godteri og juice blir utestengt. Enkle karbohydrater som hvit ris, hvitt brød og noen frukter spike blodsukkeret og bør aldri bli spist alene. Protein og fett forsinke opptaket av sukker og bør være en del av hvert måltid. Matvarer som grønnsaker, nøtter, bønner og korn er en del av det som kalles lav-glykemisk mat. Se Ressurser for en hendig diagram av matvarer med sine glykemisk indekser.

Matvarer som senker blodsukkeret Levels

Fiberrik mat som søtpoteter (uten tilsatt søtstoffer), gammeldags havregryn og grønne bladgrønnsaker levere komplekse karbohydrater. Kjøtt hever ikke blodsukker, men det kan være høy i kalorier, så velg magert kjøtt som stekt kalkun, grillet kylling, reker og selv svinekjøtt. Bønner er gode kilder til protein, fiber, mineraler og komplekse karbohydrater. Frukt spises rå er alltid bedre enn å drikke bare deres juice fordi fiber i kjøtt og skinn bremser ned sukker absorpsjon.

Trening

Legen din vil fortelle deg om din type 2 diabetes er forårsaket av vektøkning. Arbeid en øvelse rutine inn hver dag selv om det er så enkelt som å gå i 30 minutter. Exercise avtar insulinresistens og styrer mengden av glukose i blodet. Det brenner kalorier og forbedrer ditt syn på livet. Du blir kanskje overrasket over å finne ut at å gå nedoverbakke senker blod blodsukkeret mer enn å gå i oppoverbakke.

Legg noen statister

Prøv mandler, østers, kylling og sardiner for ekstra sink, noe som bidrar til lavere glukosenivåer. Avokado er høy i sunt fett som er lin frø, kokos og nøtter. Drikk grønn te, koffeinfri kaffe og rødvin og legge kanel til dine matvarer. Krom kosttilskudd også er kjent for å senke blodsukkeret.