Digidexo.com

Tips om Patient Advocate Betegnelse

Tips om Patient Advocate Betegnelse


På et eller annet tidspunkt, vil du blir eldre og kan trenge hjelp å gjøre noen av dagliglivets aktiviteter som du finner lett nå. Hvis du lider av en sykdom eller en hendelse, slik som et slag, som gjør deg i stand til orde for deg selv, vil du trenger noen som er troverdig, til å argumentere for deg.

Undersøke Character

Ikke utpeke noen magefølelsen forteller deg at du ikke kan stole på. Hvorvidt denne personen er en slektning, en nær venn, eller en helsevesenet eller jurist er uvesentlig. Se din fremtidige valg av advokat utpekt i aksjon. Har han en track record på å holde sitt ord? Er han ansvarlig med penger, enten det er hans egen eller andres? Eller er han gitt til dårlige valg og lyver for å dekke disse feilene?

Vet omfanget av hans krefter

I Michigan, og andre stater, har bare en pasient talsmann krefter du gi til ham. Ifølge Michigan State Bar nettside, kan en pasient talsmann ikke administrere medisiner som vil føre til døden. Han kan imidlertid bare under din skriftlige direktivet for livredning endte på en lege som sier at tilstanden som førte til koma eller på annen måte vegetativ tilstand ikke vil forbedre.

Spør Prospective Advocate tillatelse fra

Ifølge "Har du hatt den Talk" sjekkliste, bør du be personen tillatelse til å inkludere ham som pasient talsmann. Tid til å ha det snakk med den personen i hvem du er interessert er før en negativ tilstand skjer som etterlater deg i stand til å kommunisere. Det bør komme fra deg, pasienten, på forhånd. Det er best å unngå en situasjon hvor den potensielle pasienten talsmann hører fra legen at han er ditt valg.

Betegnelse Change

Ifølge pasient Advocate dokument, har du rett til å endre din pasient talsmann betegnelse når som helst, uansett årsak. Dette gjelder selv om du ikke er godt nok til å delta i din egen omsorg. Legen din har plikt til å informere pasienten talsmann at du ikke lenger trenger hans tjenester.

Vitner

Dog under Michigan lov må du ha to vitner som ikke er en ektefelle, barn, søsken, eller en arbeidstaker i sykehjemmet som huser deg, melde seg ut på dokumentene. Hvis du bor i en stat som ikke krever dette, men dette ville fortsatt være en klok politikk å følge. For i tilfelle en nødsituasjon, vil det ikke være noen tvil om at dine ønsker er faktisk lovlig og bindende.