Digidexo.com

Hvordan forbedre helse med Curry Powder

Det har vært kjent en stund at det å spise riktig type mat kan være gunstig for vår fysiske helse. Krydder, i særdeleshet, bære et antall helbredende egenskaper som kan forbedre ulike helsetilstander. Karripulver, som brukes til sesongen indiske retter, og kombinerer en rekke krydder - hovedsakelig curcumin, også referert til som gurkemeie. Ikke bare karri låne sin unike smak til flere eksotiske oppskrifter, men det gir også håp for de som lider av visse sykdommer og sykdommer.

Bruksanvisning

Bruk karripulver for å lette halsbrann. Det er ingen grunn til å bryte ut antacids når du går ut for å spise. Ta en flaske med karri med deg til restauranten og dryss det på maten. Det vil hjelpe fordøyelsen ved å bli kvitt de syrer som bygges opp i magen.

Season maten med karri for å lindre leddgikt. Curcumin, som er den dominerende krydder i karripulver, er ansett å være anti-inflammatorisk. Noen leddgikt pasienter si deres felles smerte er lettet og bevegelse blir lettere når de regelmessig bruker karri i kostholdet.

Fight aldersrelatert mental svekkelse med karri. Folk i India har mye lavere forekomst av Alzheimers sykdom enn innbyggere i andre land. Dette kan være fordi karri er en normal fast innslag i kostholdet. Det kan bidra til å beskytte mot Alzheimers ved å redusere plakk i hjernen.

Regulering av insulin nivåer med karri. Curcumin regulerer insulin nivåer og hjelper glukose forbrenne, noe som er viktig hvis du lider av diabetes eller har høy risiko for å få sykdommen.

Reduser Kolesterol med karri. Å spise curry retter kan bidra til å senke kolesterolnivået, siden noen studier viser at curcumin kan hindre kolesterol oksidasjon som fører farlig plakk. Lavere nivåer av homocystein redusere risikoen for slag og / eller hjerteinfarkt.

Battle kreft med karri. Det er flere lovende muligheter knyttet til karri er nytten i å forebygge og behandle enkelte typer kreft. Curcumin kan bidra til å bekjempe lunge, bryst, prostata, hud, lever og bukspyttkjertel kreft. Studier pågår for hvordan karripulver kan brukes til videre kamp dødelige former for kreft.