Digidexo.com

Slik Cure sniffles

Slik Cure sniffles


Mange er under den feilaktige inntrykk av at vi fanger snufser og forkjølelse på grunn av kaldt vær. Faktisk 78% av alle snufser og forkjølelse i USA er erfarne i de varmere månedene mai, juni og juli. Forkjølelse er forårsaket av virus som er spredt av samhandling mellom mennesker som har viruset. Symptomene på forkjølelse er en rennende nese, hodepine, kløe i halsen og en lavgradig feber. Selv om du ikke kan kurere en kald, kan du redusere symptomene og når symptomene er borte, vil du føle deg mye bedre.

Bruksanvisning

•  Drikk det daglige anbefalte inntaket av vann hver dag for å rense ut væsker i kroppen din. En gjennomsnittlig person bør ta i 64 oz. vanne hver dag.

Legg en ekstra varm drikke til din diett av ½ ts. cayenne pepper, 2 ts. honning og en kopp kokende vann. Du kan legge til litt frisk sitronsaft for smak hvis du ønsker.

Ta 300 mg av Echinacea kapsler hver dag. Du kan også ta 2 ml Echinacea ekstrakt eller 1 ½ ml Echinacea tinktur i stedet for kapsler.

Ta aa resept antihistamin og slimhinneavsvellende i samklang å rydde opp sniffles. Du må oppsøke lege for å få resept for begge disse.

Puss nesen regelmessig og unngå å puste inn sinus væske tilbake inn gjennom nesen.

Rengjør nesen med saltvann nasal vaske hver dag rett før du tar en nesespray for å klare opp væsker. Du kan kjøpe disse sprayer over disk eller ved resept fra legen din.

Hint

  • Sove på din side når du lider av sniffles å unngå en sår hals når du våkner opp om morgenen.
  • Ikke ta en resept som ble gitt til noen andre enn deg, eller du kan reagere på det.